Galatasaray PSG maçı: "Kaybetmekten korkmayan bir Galatasaray olacak"

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2019 16:02

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, PSG maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında zorlu maça dair açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Neymar, Mbappe, İcardi gibi isimlerin Galatasaray PSG maç kadrosu içerisinde yer alacağı Fransız temsilcisinde, Di Maria ise sakatlığı dolayısıyla bulunamayacak. Şu ana kadar PSG ile 5 kez karşı karşıya gelen Galatasaray, bu karşılaşmalardan ikisini kazanırken, üçünden mağlubiyetle ayrılmıştır. Peki, UEFA Avrupa Ligi'ne gidebilmek için son şansa sahip olan Galatasaray'ın PSG maçı saat kaçta ve hangi kanalda canlı izlenebilecek? İşte, o karşılaşmanın maç kadrosu ve detaylı bilgiler 

 

PARİS SAİNT-GERMAİN (PSG) GALATASARAY ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDAN CANLI YAYINLANACAK?

 

Paris Saint-Germain(PSG) Galatasaray Şampiyonlar Ligi maçı bu akşam saat 23:00'da başlayacak. Karşılaşma beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

 

Haberin Devamı

Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı son 10 maçın sekizinde gol atmayı başaramadı ve bu maçlarda toplamda sadece üç gol atabildi. Bu maçlar içinde skor olarak önde oynadığı tek maç ise bir önceki maç olan ve 1-1 biten Club Brugge maçıydı.PSG golcüsü Kylian Mbappe Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı 29 maçta 18 gol attı. Bu maçta iki gol bulması halinde Mbappe turnuva tarihinde 20 gole ulaşan en genç oyuncu olacak.

 

GALATASARAY PSG MAÇ KADROSU

 

PSG'de Neymar, Mbappe ve Cavani gibi önemli hücum silahları kadroya alınırken, Angel Di Maria, Thomas Meunier ve Idrissa Gueye ve Presnel Kimpembe gibi gibi as takıma yakın isimler sakatlıkları gerekçesiyle kadroya alınmadılar.

 

PSG Galatasaray karşısına şu kadro ile çıkacak:

 

BERNAT Juan
CAVANI Edinson
CHOUPO-MOTING Eric-Maxim
DIALLO Abdou
DRAXLER Julian
ICARDI Mauro
INNOCENT Garissone
KEHRER Thilo
KOUASSI Tanguy
KURZAWA Layvin
MARQUINHOS
MBAPPE Kylian
NAVAS Keylor
NEYMAR JR
PAREDES Leandro
RICO Sergio
SARABIA Pablo
THIAGO SILVA
VERRATTI Marco

 

Eksikler

 

Haberin Devamı

AOUCHICHE Adil
BAKKER Mitchel
BULKA Marcin
DAGBA Colin
DI MARIA Angel
GUEYE Idrissa
HERRERA Ander
KIMPEMBE Presnel
MBE SOH Loïc
MEUNIER Thomas

 

Galatasaray'ın maç kadrosu henüz açıklanmazken, muhtemel 11'in şu şekilde olması bekleniyor;

 

Muslera, Şener, Donk, Marcao, Nagatomo, Nzonzi, Lemina, Seri, Belhanda, Ömer Bayram, Emre Mor.

 

Paris Saint-Germain bundan önce kendi sahasında Galatasaray'la Avrupa kupalarında oynadığı iki maçı da kazandı; Ekim 1996'da Kupa Galipleri Kupası'nda 4-0 ve Mart 2001'de Şampiyonlar Ligi'nde 2-0. Galatasaray, Paris Saint-Germain'le Avrupa kupalarında oynadığı son iki maçı da gol atamadan kaybetti; Mart 2001'de 0-2 ve Ekim 2019'da 0-1.

 

Haberin Devamı

Paris Saint-Germain, sahasında Türk takımlarıyla oynadığı hiçbir Avrupa kupası maçını kaybetmedi, ve bu maçlardaki galibiyetlerin ikisi Galatasaray'a karşı.



Galatasaray, Fransız takımlarına karşı Avrupa kupalarında oynadığı son sekiz maçın altısını kaybetti. Bu maçlardaki tek galibiyet Eylül 2001'de Nantes'a karşı geldi.



Paris Saint-Germain Şampiyonlar Ligi'ndeki son 10 grup aşaması maçında namağlup durumda. Son yenilgilerini Eylül 2018'de o sezonun sonunda turnuvayı kazanan Liverpool'a karşı aldılar.

 

GALATASARAY UEFA'YA NASIL GİDER? İŞTE ÜÇÜNCÜLÜK HESAPLARI...

 

Galatasaray, bu gece Paris Saint Germain ile UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun son maçına çıkıyor. Sarı kırmızılıların karşılaşma öncesi UEFA'ya katılma ihtimali bulunuyor. Peki bu durum hangi sonuçlar sonrasında oluşacak? İşte cevabı...
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun 6. ve son haftasında bu gece deplasmanda Fransa'nın Paris Saint-Germain (PSG) takımıyla karşılaşacak.

 

Haberin Devamı

Paris'teki Parc des Princes'de TSİ ile 23.00'te oynanacak karşılaşmayı Romanya Futbol Federasyonundan hakem Istvan Kovacs yönetecek.

 

Futbolseverlerin yayıncı kuruluşla birlikte Spor Arena'dan canlı anlatımla takip edebileceği zorlu karşılaşma öncesi Galatasaray taraftarı UEFA hesaplarını yapıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!