Eğitim kısaları

Güncelleme Tarihi:

Eğitim kısaları
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2003 15:33

Haberin Devamı

Hürriyet’ten 23 Nisan Gazetesi

Hürriyet Gazetesi, çocuklara 23 Nisan'da kendi gazetelerini çıkarmaları için sayfalarını ayırıyor. Bugünde, çocuklar kendi gazetelerini kendileri çıkaracak. Haber yapıp, fotoğraf çekecek, karikatür çizecek.

23 Nisan Gazetesi'nde çalışmaları yayınlanan tüm çocuklara sürpriz armağanlar verilecek. Yazı kategorisinde başarılı olan üç kişiye bilgisiyar, fotoğraf kategorisinde başarılı olanlara fotoğraf makinesi, karikatür kategorisinde dereceye girenlere de 'Playstation 2' verilecek. Başarılı olan diğer üç kişi ise, bir milyar 250 milyon liralık Türkiye İş Bankası Kumbara Fonu kazanacak. Bu sayfada yazısını görmek isteyenlerin Türkiye'yi ilgilendiren konularda röportaj, makale, anı, köşe yazısı, spor yazısı gibi konularda güncel yazılar yazması gerekiyor. Ayrıca kendi çevresi ve arkadaşlarıyla ilgili çektiği fotoğrafları, çizdiği karikatürleri Hürriyet'e gönderebiliyor.

Haberin Devamı

En geç 10 Nisan 2003 tarihine kadar yapılacak başvurular için vesikalık fotoğraf da gönderilmesi gerekiyor.

Adres: 23 Nisan Hürriyet’i Hürriyet Gazetesi, Hürriyet Medya Towers 34544 Güneşli/İstanbul

İnternet Adresi: www.hurriyetim.com.tr/23 Nisan

İnterpro'da 77 proje finalde

Bu yıl 11'incisi düzenlenen İnterpro Bilişim Ödülleri'nin finalistleri belli oldu. 261 başvurudan 77 proje finale kaldı. 15 ayrı kategoride verilen ödülü kazananlar, Mayıs'ın ilk haftasında belli olacak. Finalistlerle ilgili ayrıntılı bilgi www.interprobilisimodulleri.com.tr adresinden alınabiliyor.

Sabancı'da MBA

Sabancı Üniversitesi'nin, 2003-2004 akademik dönemi MBA ve Executive MBA tanıtımları 29 Mart'ta üniversitenin Tuzla Kampusu'nda yapılacak. Üniversitede MBA programı iki yıl sürüyor. Yöneticiler için tasarlanan ve onların iş hayatlarını aksatmadan sürdürebilecekleri Executive MBA ise bir yıl sürüyor. Mayıs ve Haziran aylarında da tekrarlanacak tanıtımlar için geniş bilgi www.sabanciuniv.edu/gsm adresinden alınabiliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!