Schalke Appiah'tan vazgeçti

Güncelleme Tarihi:

Schalke Appiahtan vazgeçti
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05, 2007 22:48

Schalke 04, Fenerbahçe'nin Ganalı yıldızı Stephen Appiah'ın transferinden vazgeçti. Schalke menajeri Andreas Müller, Fenerbahçe'nin Appiah'a karsı Kuranyi'yi istemesi üzerine sarı-lacivertli kulübe faks çekerek, Appiah transferinden vazgeçtiklerini belirtti.

Haberin Devamı

Fenerbahce'li Stephen Appiah'ın kendilerine gelmek istediğini belirten Alman 1. Lig ekibi Schalke 04'ün menajeri Andreas Müller, Fenerbahçe'nin Ganalı futbolcu karşılığında Kuranyi'yi istediği için bu transfer dosyasını bir daha açmamak üzere kapattıklarını söyledi.
Appiah transferinin çıkmaza girmesinin nedenlerinin yer aldığı açıklamasını FC Schalke 04'ün resmi internet sitesine yapan Müller, 'Appiah dosyası bizim için kapandı. Zira Appiah'a karsılık Fenerbahçe bizden Kuranyi'yi istedi. Bizim için çok önemli bir futbolcu olan Kuranyi'nin gitmesine kesinlikle izin vermeyiz. Gerçek olan Appiah'ın bize gelmek istediği, Kuranyi'nin ise zaten gitmek istemediğidir' dedi.
FAKSLA FENER'E BİLDİRDİ

Fenerbahçe'nin Appiah'ı kadrolarında tutma düşüncesini kabul ve kendilerine saygı gösterdiklerini vurgulayan Müller, Appiah transferinden vazgeçtiklerini Fenerbahçe kulübüne bir faksla bildirdiklerini söyledi. Müller ayrıca iki kulüp arasında bonservis bedeli konuşmasının hiç bir zaman yapılmadığını sözlerine ekledi.
FENER KURANYİ'Yi İSTEDİ
Appiah'ı transfer etmek için her türlü çabayı gösterdiklerini vurgulayan Müller,sözlerine sunları ekledi: 'Tek sorun her iki kulübün bonservis sorunu için anlaşmalarıydı. Fenerbahçe'nin bizden karşılığında Schalke'nin beyni olan Kuranyi'yi talep etmesi görüsmeleri tıkayıp transferi engelledi'. Fenerbahçe, ayrıca Appiah nedeniyle geçtiğimiz günlerde Schalke'yi FIFA'ya şikayet etmişti.
HALİL İLEDE TAKASA İZİN YOK
Halil Altıntop ile de takas konusunun gündemde olmadığınıda vurgulayan Müller, şunları söyledi:'Bu seneryo gerçekleri yansıtmıyor. Halil'in gitmesine kesinlikle izin vermeyiz. Halil'de zaten gitmek istemiyor'

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!