HABER

Jülide Ateş'e yayın sonrası büyük sürpriz

Habertürk spikeri Julide Ateş'e sürpriz doğum günü partisi düzenlendi.Birsüre NTV'de çalıştıktan sonra kanalla yollarını ayırarak Habertürk'etransfer olan Jülide Ateş'e yayın sonrası doğum günü sürprizi yapıldı. Yayın sonrası rejiekibini ellerinde doğum günü pastasıyla gören Jülide Ateş şaşkınlığınıgizleyemedi. Başarılı spiker o anlarda çekilen bir videoyu instagramhesabından paylaştı.Jülide Ateş, 1971tarihinde Elazığ'da doğmuştur. Babası havacı subaydır. Bir ablasıvardır. Gençliği İzmir'de askeri lojmanlarda geçti. Liseyi İzmir'deokudu. Boğaziçi Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngilizce ÖğretmenliğiBölümünden mezun oldu. Çocukluğu paten üzerinde geçen Jülide Ateş,gençliğinde lisanslı yelken ve basketbol sporları ile ilgilendi. 1990 yılında Türkiye güzeli seçildi. 1990 yılında Miss Universe ve Miss World güzellik yarışmalarında dokuzuncu oldu.
Habertürk spikeri Julide Ateş'e sürpriz doğum günü partisi düzenlendi.Birsüre NTV'de çalıştıktan sonra kanalla yollarını ayırarak Habertürk'etransfer olan Jülide Ateş'e yayın sonrası doğum günü sürprizi yapıldı.
Yayın sonrası rejiekibini ellerinde doğum günü pastasıyla gören Jülide Ateş şaşkınlığınıgizleyemedi. Başarılı spiker o anlarda çekilen bir videoyu instagramhesabından paylaştı.
Jülide Ateş, 1971tarihinde Elazığ'da doğmuştur. Babası havacı subaydır. Bir ablasıvardır. Gençliği İzmir'de askeri lojmanlarda geçti. Liseyi İzmir'deokudu. Boğaziçi Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngilizce ÖğretmenliğiBölümünden mezun oldu. Çocukluğu paten üzerinde geçen Jülide Ateş,gençliğinde lisanslı yelken ve basketbol sporları ile ilgilendi. 1990 yılında Türkiye güzeli seçildi. 1990 yılında Miss Universe ve Miss World güzellik yarışmalarında dokuzuncu oldu.
GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler