Sezer dahil, dört liderin maçı var

Güncelleme Tarihi:

Sezer dahil, dört liderin maçı var
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2002 01:53

Sevilla Zirvesi, Dünya Kupası'nda takımları yarışan liderlerin futbol heyecanına da sahne olacak. Bu liderlerden biri de Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer. Türk Milli Takımı cumartesi günü İspanya saatiyle 13.30'de Senegal karşısına çıktığı sırada, Sevilla'daki liderler zirveyi tamamlamış ve aile fotoğrafı çektiriyor olacaklar. Sezer vakit bulursa maçı izlemek istiyor. Ancak ev sahibi İspanya da aynı gün kendi saatiyle 08.30'da Güney Kore ile karşılaşacağı için programda esnek davranılacak. İspanya Başbakanı Jose Maria Aznar, ‘‘Maçlar için zamanı ayarlayabileceğimizi düşünüyorum’’ dedi.

Zirvenin ilk günü, yani yarın Almanya ve İngiltere'nin maçları var. 08.30'da İngiltere-Brezilya, 13.30'da Almanya-ABD maçları oynanacak. İngiltere Başbakanı Tony Blair ve Almanya Başbakanı Gerhard Schröder'in, ev sahibinin esnekliğinden yararlanacağına kesin gözüyle bakılıyor.


AB ÜYELERİNİN ÇOĞU ELENDİ

Dünya Kupası'nda AB üyelerinden yedisinin takımı elendi, üçü ilk sekize kaldı. Zirveye katılan üye adayları arasında ise bir tek Türkiye çeyrek finale kalmayı başardı. Üye adaylarından Hırvatistan, Polonya ve Slovenya ise havlu attı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!