Jimmy Carter da zampara çıktı

Güncelleme Tarihi:

Jimmy Carter da zampara çıktı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2002 02:03

Kilisede dersler vermesi ve ‘‘dini duyarlılığının çok yüksek’’ olmasıyla iyi bilinen fıstık tüccarı eski ABD Başkanı Jimmy Carter'ın, kucağına oturttuğu genç bir esmer kadın ile fotoğrafları bomba gibi patladı.

Globe gazetesi, Jimmy Carter ile fotoğraflarını yayınladığı Dina Pagano adlı kadının eski kocası John Vanelli'yi konuşturdu. John Vanelli, eski karısının, kendisini Başkan Jimmy Carter ile aldattığını ileri sürdü. Vanelli, kısa bir süre önce, evindeki eski bir takım eşyaları atmayı planlarken, Carter ile eski eşi Dina'nın birlikte çekilmiş fotoğraflarını ve eski Başkan'ın aşk mektuplarını ve bir de imzalı kitabını buldu Vanelli, ‘‘Onu, Jimmy Carter'ın kucağında otururken görünce hasta oldum. Bir de hep dinden imandan bahseder. Ne iki yüzlülük’’ dedi. John Vanelli eşi Dina'dan 12 yıl önce boşanmıştı.

Fotoğrafların bazıları Dina'nın çalıştığı bir Norveç seyahat gemisinde çekilmiş. Vanelli, ‘‘Biz evlenmeden, Dina, bana Jimmy Carter ile bir aşk ilişkisi olduğunu söylemişti. Bir gemide tanışmışlar’’ dedi. Vanelli, Dina ile evliyken de, Carter'ın, sekreteri aracılığıyla sık sık aradığını ve eski eşiyle buluşmak istediğini söyledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!