Cennete hoşgeldiniz

Güncelleme Tarihi:

Cennete hoşgeldiniz
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2003 01:37

İngiliz gazeteleri Türkiye galibiyetini sevinçle karşılarken, Milli Takımımızın başarılı kalecisi Rüştü'yü övdü. İtalyanlar ise ‘‘Türkiye modanın gerisinde kaldı’’ dedi.

İngiliz basını Türkiye galibiyetini büyük bir sevinçle sayfalarına yansıtırken, Milli Takımımız ve Rüştü'yü de övdü. İtalyanlar ise Türkiye'nin yenilgiyle modanın gerisinde kaldığını belirtti.

The Guardian

İngiltere zirvede. İngiltere bir kez daha popülaritesini yakaladı. Rooney takımın en iyi oyuncusuydu. Türkler de hayranlık uyandırıcı teknik sergiledi. Güneş'in Yıldıray'ı oyundan alması, İngilizler'i galibiyete yaklaştırdı.

The Daily Telegraph

Cennete hoş geldiniz. İngiltere yitirdiği öne sürülen hırsını yeniden kazandı. Bu parlaklığı yalnızca Eriksson'a değil, takımdaki 2 küçük değerli taşa, Rooney ve Vassell'e borçluyuz.

The Independent

Müthiş Rooney galibiyetin mimarı oldu. Türkler zaman zaman tehlikeliydi. Olay çıkaran taraftarlar ırkçı aptallardı.

The Times

İngiliz taraftarlar zafere gölge düşürdü. İngiltere Federasyonu, çıkan olayların ardından İstanbul'daki maça taraftar götürmeme düşüncesinde.

İTALYA

La Gazzetta dello Sport

Eriksson seçiminde haklıydı, kaleci Rüştü büyük kurtarışlar yaptı ama futbolun antik hocalarına karşı üstün gelmek için Dünya Kupası'ndaki bronz madalya yetmiyor. Okan iyi denemeydi. Kanatlarda dolaşan Emre ise şöyle böyleydi. Türkiye yenildi ve modanın gerisinde kaldı.

Tutto Sport

İngiltere'nin Türkiye karşısında zor galibiyeti. Eriksson'un koltuğu kurtuldu. Holiganlar yine kendini gösterdi. 1'i ağır 100 yaralı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!