Ronaldo hızır gibi yetişti: 1-0

Güncelleme Tarihi:

Ronaldo hızır gibi yetişti: 1-0
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 2002 02:10

Siyah beyazlılar konsantre eksikliği çektiği ilk yarıda vasat bir oyun sergiledi. 45 dakikada 4 şut attı. Tümer'in dışında pozisyona giremedi. Forvet, Bursaspor'un markajından kurtulamadı. Beklenen gol de gelmedi.

BEŞİKTAŞ, ligin ilk yarısının son maçında Bursaspor karşısında zorlandı ama 3 puanı kopardı: 1-0. İlhan Mansız, Bayram Bektaş ve Yasin Sülün gibi yıldızlarından yoksun siyah beyazlılar, kapalı defans oynayan Bursaspor'u zor da olsa yenerek yeni yıl tatiline mutlu girdiler.

8'inci dakikada Serdar'ın pası ile buluşan Sergen sol kanatta Egemen'i geçti, pasını Ahmet Dursun'a bıraktı. Bu oyuncu yetişemeyince Erkan tehlikeyi kornerle önledi. 17'nci dakikada Pancu'nun pasıyla buluşan Ahmet Dursun, ceza alanında yakaladığı gollük pozisyonu penaltı noktasına pas olarak gönderince yeşil beyazlı defans oyuncusu Egemen topu uzaklaştırdı.

İkinci yarı baskı arttı

25'inci dakikada Sergen’le başlayan Beşiktaş kontratağında Pancu, müsait durumdaki Tamer’i gördü. Bu oyuncu, kafa yerine göğsünü kullanınca top kornere çıktı. 42'inci dakikada Sergen sol kanatta defansı çalımladı ,Tümer'e ‘al da at’ dercesine pasını bıraktı. Ancak Tümer, topu boş kale yerine auta attı.

60'ıncı dakikada Tümer, sol kanattan getirdiği topu kaleye şutladı. Kelemen’den seken top Sergen'e çarptı. Defans tehlikeyi uzaklaştırdı. Beklenen gol 62'nci dakikada geldi. Sağ kanattan Pancu'nun kornerine yükselen Nouma, topu kafayla indirdi. Gerilerden gelen Ronaldo, plaseyle topu ağlara gönderdi: 1-0. 70'inci dakikada Ender'in sert şutu yan direkten geri döndü.

78'inci dakikada Sergen, Nouma ile paslaşarak ceza alanı içersine girdi. Rakibiyle girdiği mücadele sonrasında yere düştü. Siyah beyazlıların penaltı itirazına hakem İsmet Arzuman devam işareti verdi. Kalan dakikalar başka gol getirmeyince Beşiktaş, karşılaşmayı 1-0 kazandı.


STAT: BJK İnönü

HAKEMLER: İsmet Arzuman (***), Aykut Gümülü (***), Birol Budan (***)


BEŞİKTAŞ


Cordoba (***)

Ali Eren (***)

Ronaldo (****)

A.Yıldırım (***)

Tamer (**)

(Dk.69 Amara l **)

Pancu (****)

Tümer (***)

Tayfur (***)

Serdar (**)

(Dk.59 İbrahim **)

A.Dursun (***)

(Dk.55 Nouma ***)

Sergen (***)



bursaspor


Kelemen (**)

Da Silva (**)

Erkan Özbey (**)

Egemen (**)

Veresanovıc (*)

Ender (**)

(Dk.70 Fatih *)

Yakup (*)

(Dk.80 Alp *)

Mustafa Er (**)

Serkan (*)

(Dk.69 Zafer *)

Musrat Sözkesen (*)

Okan (**)



GOL: Dk.66 Ronaldo

SARI KARTLAR: Dk.56 Erkan, Dk.62 Ronaldo
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!