Kimseye taviz yok

Güncelleme Tarihi:

Kimseye taviz yok
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2003 01:55

Futbol Şubesi Sorumlusu Sadettin Saran, iç transferde sözleşmesi biten oyuncular ile G.Saray maçından sonra masaya oturacak. Ümit Özat ve Yusuf Şimşek ile prensipte anlaşan yönetim ilk etapta Rüştü’yle görüşecek.

Israr edilmeyecek

İç transferde sözleşmesi biten futbolcular ile birer birer masaya oturan Fenerbahçe Futbol Şubesi Sorumlusu Sadettin Saran, pazarlıklarda taviz vermeyecek. Yönetimin belirlediği şartları kabul etmeyen ve yurt dışından teklif aldığını ileri süren futbolcularda ısrarlı olunmayacak.

Uçurum varsa olmaz

Galatasaray maçı sonrasında Rüştü Rençber ile masaya oturacak olan Saran, İngiltere, İspanya ve İtalya'dan ciddi teklifler alan milli kaleciyi ikna etmenin yolunu arayacak. Rüştü'nün kalması için gerekli özveriyi gösterecek olan Saran, ‘‘Arada uçurum varsa, işimiz zorlaşır’’ dedi.

Son söz yönetimde

Ümit Özat ve Yusuf Şimşek ile prensipte anlaşmaya varan Saran, bu iki futbolcunun ne kadar transfer ücreti alacağını yönetimde konuştuktan sonra belirleyecek. Daha sonra Ceyhun Eriş, Mustafa Doğan, Zoran Mirkoviç, Ali Akdeniz ve Serhat Akın ile anlaşma zemini aranacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!