Karayalçın: Süre daralıyor, umarım olumlu sonuçlanır

Güncelleme Tarihi:

Karayalçın: Süre daralıyor, umarım olumlu sonuçlanır
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2002 16:39

Sosyaldemokrat Halk Parti Genel Başkanı Murat Karayalçın, siyasi çalışmalarını sürdüren eski Devlet Bakanı Kemal Derviş'in solda ittifak arayışlarının "daha da gecikmeden olumlu biçimde sonuçlanmasını umduğunu" söyledi.

Haberin Devamı

Karayalçın Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK) GenelBaşkanı Sami Evren'i, Eğitim-Sen Genel Merkezi'nde ziyaret etti. Konuşmaların ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Karayalçın, solda ittifak çalışmalarına ilişkin bir soru üzerine sol partilerle ilişkilerin sürmesinden yana olduklarını, herkesin her türlü özveride bulunması gerektiğini söyledi.

Karayalçın, ''Bizim hazırladığımız ittifak projesine destek görmedik, solda ittifak olabilir, yeni projeler ortaya çıkabilir. Biz de bunun içinde yer alırız'' dedi.

Karayalçın, Kemal Derviş'in solda ittifak arayışlarının başarıya ulaşıp ulaşamayacağı sorusuna da ''Umarım ulaşır, umarım ittifak arayan herkesin ittifak arayışları başarıya ulaşır ama süre azalıyor, umarım Derviş'in bu arayışları daha da gecikmeden olumlu biçimde sonuçlanır'' yanıtını verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!