UEFA'da zorlu hafta

Güncelleme Tarihi:

UEFAda zorlu hafta
OluÅŸturulma Tarihi: Eylül 16, 2002 13:07

UEFA Kupası'ndaki temsilcilerimiz Fenerbahçe, Beşiktaş, Denizlispor, Ankaragücü ve Kocaelispor, perşembe günü 1. tur ilk maçlarını oynayacak. Fenerbahçe ve Kocaelispor ilk maçlarını deplasmanda oynarken diğer 3 takımımız rakiplerini konuk edecek.

Haberin Devamı

19 Eylül Perşembe
19:45 Beşiktaş - FK Saraybosna (İnönü)
20:00 AIK Stockholm - Fenerbahçe (Rasunda)
18:00 Denizlispor - Lorient (Atatürk)
19:00 Ferençvaroş - Kocaelispor (Uloi Uti)
21:45 Ankaragücü - Alaves (19 Mayıs)
 
RÖVANŞ MAÇLARI

3 Ekim PerÅŸembe:
 
17.15 Kocaelispor - FrencvaroÅŸ (Ä°smetpaÅŸa)
20.45 Fenerbahçe - AIK Solna (Şükrü Saracoğlu)
21.15 Sarajevo - BeÅŸiktaÅŸ (Olimipijski)
21.30 Alaves - Ankaragücü (Mendizorra) 
19:00 FC Loriant - Denizlispor (Yves Allainmat)

FENER'DE SOLNA MESAÄ°SÄ°

Feyenoord yenilgisiyle şampiyonlar Ligi'nin kapısından dönen, ardından da ligde aldığı kötü sonuçlarla sıkıntılı günler geçiren Fenerbahçe'de 19 Eylül Perşembe günü oynanacak UEFA Kupası 1. tur maçı mesaisi başladı.

Teknik direktör Werner Lorant yönetiminde Samandıra Tesisleri'nde, isveç temsilcisi AIK Solna  maçının  hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de saÄŸ ayak adalesinde hafif sakatlıkları bulunan Ortega ve Mustafa ile dizinden sakat olan Rapaiç ve kasığında zorlanma olan Oktay'ın yanı sıra Alman çalıştırıcıdan izin alan Ä°srailli futbolcu Revivo antrenmana katılmadı.Â

Ä°SMAÄ°L GÃœLDÃœREN ABD'YE GÄ°TTÄ°
   Â
Fenerbahçe'nin genç futbolcusu İsmail Güldüren, sağ dizine yapılacak osteotomi ve menisküs nakli ameliyatları için ABD'ye gitti.  ABD'de Pittsburg Üniversitesi Ortopedi Kliniği'ne gidecek olan Güldüren'in, sakatlığıyla ilgili yarın yapılacak son bir değerlendirmeden sonra 18 Eylül Çarşamba günü ameliyat olması bekleniyor.  Ameliyatın ardından Pittsburg'da bir süre rehabilitasyon görecek sarı-lacivertli futbolcu, İstanbul'a dönerek tedavisini Samandıra Teisleri'nde sürdürecek.

İSVEÇ YOLCULUĞU ÇARŞAMBA GÜNÜ
   Â
Fenerbahçe, AIK Solna ile oynayacağı 1. tur ilk maçı için 18 Eylül ÇarÅŸamba günü özel uçakla Ä°sveç'e gidecek.   Sarı-lacivertli takım, 19 Eylül PerÅŸembe akÅŸam oynayacağı maçın ardından aynı uçakla Ä°stanbul'a dönecek.Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!