Kürtaj dedikodusu doktordan çıktı

Güncelleme Tarihi:

Kürtaj dedikodusu doktordan çıktı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2002 00:31

Son günlerin en çok konuşulan ismi Deniz Seki, ilk kez Hürriyet'e konuştu. Okan Bayülgen'le ilişkisinden kürtaj olduğuna kadar birçok söylenti karşısında bugüne kadar hep sessiz kalmayı yeğleyen Seki, içindekileri ‘‘sansür uygulamadan’’ anlattı. İşte Deniz Seki'nin çok özel açıklamaları.

Bu yaz magazin gündeminde hep siz vardınız...

Evet öyle. Ben kafamı işime yormak istiyorum. Bütün enerjimi işime aktarmak istiyorum. Saçma sapan şeylerle boğuşmak insanı yoruyor. Yorulunca da motivasyonum azalıyor. Şöhret denilen giysiyi taşımanın bedeli bu kadar ağır olmamalı.

KÜRTAJ OLMADIM

Peki o zaman önce kürtaj olup olmadığınızı sorarak başlamak istiyorum.

Bu haber beni çok sinirlendirdi. Böyle bir şey tabii ki yok. Haber 8 Eylül'de yayınlandı. Ben 5 Eylül gecesi Çırağan Otel'de Hava Harp Okulu' nun gecesinde sahneye çıktım. Bundan 1,5 yıl önce apandisit ve kist ameliyatı geçirmiştim. O gece ameliyat yerimde bir sızı ve dayanılmaz bir sancı vardı. Sahnede korka korka şarkı söyledim. Programım bittikten sonra kendi doktorumu aradım, fakat ulaşamadım. Evime geldiğim zaman sancım geçmeyince Alman Hastanesi'ni aradım ve kendimi tanıtarak doktor olup olmadığını sordum... Doktor da bana herhangi bir ilaç almamamı ve karnımı sıcak tutmamı, ancak ağrı artarsa hastaneye gelmem gerektiğini söyledi. Bütün konuşmamız budur. Ancak pazar günü gazeteyi açtığımda ‘‘Deniz Seki Okan Bayülgen'den kürtaj oldu’’ haberiyle karşılaştım. Operatör kız gazeteyi arıyor ve bu durumu bildiriyor. Bu konuda zaten Alman Hastanesi'ni mahkemeye verdim. Yapılan ayıp ve çirkin.

OKAN ARKADAŞIM

Şimdi sizin hiç konuşmadığınız, yorum yapmadığınız bir konuya gelmek istiyorum. Okan Bayülgen'e... Aranızdaki ilişkiyi anlatır mısınız?

Okan Bayülgen zaten benim arkadaşımdı. Ve arkadaşım olan bir insanın Bodrum'da annesinin evinin bahçesinde çekilen bir görüntüyle de magazin yolculuğumuz başlamış oldu. Ben Okan'ı yıllardır tanırım. Zaten kendisi de yönetmenliğe soyunmak istediğini söyleyince ‘‘Yakamoz’’ isimli parçama klip çektik. Bu sırada görüşmelerimiz sıklaştı. Onu sevgilisinden ayırdı dediler, beni sevgilimden ayırdı dediler. Böyle bir şey yok. Ben iki yıl bir ilişki yaşadım, Okan 2,5 yıl bir ilişki yaşamış, ikimiz de seviyeli ve düzgün beraberlikler yaşamış insanlarız. Yaşadığımız ilişkiler bitmiş. Bunlar açıklanmadı.

ARAMIZDA AŞK YOK

Yani aranızda hiçbir şey geçmedi mi?

Zaten böyle bir şey olsaydı, bu söylenirdi. İki tane kocaman uzun ilişkiden çıkan insanlarız. Benim hayatla hiçbir problemim yok ki. Allah'a şükür sağlığım yerimde, işim yolunda, şarkılarımı yazıyorum, söylüyorum. Okan Bayülgen de kendi alanında başarılı bir insan, Türkiye'nin önemli oyuncularından biri, iyi bir televizyon programcısı. Neyi, neden saklayalım? Hakikaten elle tutulur, gözle görülür bir şey olsa bu zaten paylaşılmaz mı? Paylaşılır.

Peki Okan’ın Bodrum'daki o çekim sonrasında gazetecilere gösterdiği tepkiyi doğru buluyor musunuz?

Doğru buluyorum. Çünkü onun bir stratejisi var ve çok da başarılı. Okan bir tavrın altını çiziyor ve bunu doğru yaptığını düşünüyorum.

Ama ‘‘Benim sokağıma giremezsiniz’’ doğru bir tavır mı?

Bakın o ev düz ayak bir ev. Kamerayı evin karşısına yerleştirdiğiniz zaman çok rahat her şeyi görebilirsiniz. Evin içini görmek demek haneye tecavüz demektir. O zaman her sanatçının evine bir gizli kamera yerleştirelim, Biri Bizi Gözetliyor diye de yayınlayalım. Bu doğru bir şey mi? İşte ‘‘Sokağıma giremezsiniz’’in altında çizili olan buydu aslında.

CANSU İÇİN KONUŞMAM

Peki Cansu Dere'nin birtakım sert açıklamaları oldu. Sevgilimi elimden aldı, Okan'ın yüzünü görmek istemiyorum gibi. Ne diyeceksiniz?

Bu konu hakkında konuşmak istemiyorum. Cansu Dere'yle ilgili hiçbir şey söylemedim, söyleyemem, söylemeyeceğim de.

Ama Deniz Seki ilişkiyi bozan kadın oldu.

Sanki yuva yıkan bir kadın durumu olmuş gibi. Böyle bir şey asla yok. Hiç kimse evli değil, hiç kimse çoluk çocuk sahibi değil. Ayrıca biz bir şey yaşıyoruz, böyle bir şey içindeyiz denmemiş, bir kare bile fotoğraf yok. Ben niye Cansu Dere hakkında konuşayım ki. Ben sadece şunu söylüyorum; Okan Bayülgen benim çok yakın arkadaşım. Bu konuda başka söyleyecek bir şeyim yok.

Uzun zamandır aşksız mı yaşıyorsunuz?

Ben bir müzisyenim. Duygularıyla hareket eden, duygularıyla nefes alıp veren bir insanım. İçimde neler yaşadığımı anlatamam ki size. Aslında bu soruların cevabı bütün şarkılarımda var ya da olacak. İçimde yaşadıklarım ise çok bana özel.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!