Trulli'nin geleceği belirsiz

Güncelleme Tarihi:

Trullinin geleceği belirsiz
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 2001 14:30

Jarno Trulli'nin menejeri Lucio Cavuto, Jordan takımı ile anlaşmaya vardıklarını ve İtalyan pilotun önümüzdeki sezonda da İngiliz ekipde yarışmasının yüksek bir ihtimal olduğunu açıkladı.

Haberin Devamı

"Biz Eddie Jordan ile Almanya GP'si sonrası anlaştık, Renault'un bize bu fırsatı tanımasını bekliyoruz" diyen Cavuto, kararı verecek olan kişinin Benetton'un patronu Flavio Briatore değil, Renault olacağını da hatırlattı. Trulli'nin halen Benetton ile geçerli bir kontratı var ve İtalyan ekibin verdiği izin ile Jordan'da yarışıyor. Ancak Renault firması Benetton'un sahibi olduğu için, Jarno Trulli'nin kariyeri üzerinde tek başına söz sahibi.

Trulli'nin kontratını elinde bulunduran Flavio Briatore bu yılın başında İtalyan sürücüyü ve Jenson Button'u 2002'de yan yana yarıştırmak istediğini açıklamıştı. Cavuto ise İtalyan pilotun Jordan takımında olmaktan ve Jean Alesi ile beraber yarışmaktan mutlu olduğunu söyleyerek, önümüzdeki sezon da bu işbirliğini devam ettirmeyi umduklarını belirtti ve Macaristan yarışı sonrası resmi bir açıklama yapılabileceğini ima etti.

Haberin Devamı

Bu sezonun son 5 yarışında takım arkadaşı olacak olan ikilinin, aynı zamanda iyi dost oldukları da biliniyor.

Renault'un sahibi olduğu Benetton takımı 2002 senesi sürücülerini henüz kesin olarak açıklamadı. Williams'dan kiralanan Jenson Button'un yanına Jarno Trulli oturduğu takdirde, şimdiki pilot Fisichella'nın Jordan'a gitmesi muhtemel gözüküyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!