« Hürriyet.com.tr
ÖZET

Gündem 24 Saat-28.02.2019

Gündem 24 Saat-28.02.2019

ELEKTRİK DESTEĞİ ÖDEMELERİ YARIN BAŞLIYOR

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, 2 milyon 22 bin haneye elektrik desteği ödemesinin 1 Mart itibariyle başlayacağını söyledi. Ödemelerin belirlenen kişilere düzenli olarak PTT aracılığı ile yapılacağı belirtildi.

BİNGÖL'DE KAR ESARETİ

BİNGÖL'ün Karlıova ve Yedisu ilçelerinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime bugün ara verildi. Sadece fırınların açık olduğu Karlıova'da 47 köy yolu ulaşıma kapandı. Öte yandan Doğu Anadolu Bölgesi'nde Van, Hakkari ve Bitlis için yoğun kar yağışı uyarısı yapıldı.

ABD'DEN TRUMP-KİM ZİRVESİ AÇIKLAMASI

ABD yönetimi, Başkan Trump ve Kuzey Kore lideri Kim arasında Vietnam'da yapılan görüşmelerde anlaşma sağlanamadığını açıkladı.

KÜÇÜK TÜKETİCİNİN BÜYÜK ZAFERİ

9 yaşındaki Elif Deniz Akyol bir meşrubat firmasının 2 kapak getirene bir bardak hediye kampanyasından faydalanmak için markete başvurdu. Ancak hediyesini alamayınca babasıyla birlikte Ticaret Bakanlığı’na şikâyette bulundu. Şikâyeti değerlendiren Bakanlık, meşrubat firmasına 241 bin 413 lira idari para cezası kesti.

İLK ETAP 8 MART'TA AÇILIYOR

MİMAR Hakan Kıran’ın çizdiği Martı Projesi olarak bilinen Kabataş Meydanı ve Transfer Merkezi Projesi’nin ilk etabı 8 Mart’ta açılacak ve Kabataş iskelesinden
vapur seferleri başlayacak.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler