Ben imparatorum bacağından değil kafasından vururum

Güncelleme Tarihi:

Ben imparatorum bacağından değil kafasından vururum
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2002 02:02

Derya Tuna'nın vurulması olayından sonra üstü örtülü suçlamalara hedef olan İbrahim Tatlıses konuştu. Dün Hürriyet'i arayarak son olaylara tepkisini dile getiren Tatlıses, ‘‘Ben imparatorum. Bir şey yapmaya kalksam öyle ayağından vurmam. Başına sıkarım’’ dedi. Tatlıses sorulara şu cevapları verdi:

Bu olayla ilginizin olmadığını söylüyorsunuz. Ama Derya Tuna vurulduğu sırada ‘‘Beni Tatlıses vurdurttu’’ demiş.

- Benim bu olayla uzak yakın hiçbir ilgim yok. Ben imparatorum. Bir şey yapacak olsam öyle ayağından vurmam. Kafasına sıkarım.

Olayı nasıl ve nerede duydunuz?

- Arkadaşlarımla Çiçek Bar'a gidiyordum. Yolda arabada öğrendim. İnsanlar telefon etmeye başladı. Televizyonlar altyazı geçiyormuş. Yarı yoldan geri dönüp hemen hastaneye gittim.

MEDYA TAHRİK EDİYOR

Günay'a çıkmasına çok içerlediğiniz, Günay'ın sahibini tehdit ettiğiniz öne sürülüyor.

- Ben kimi tehdit etmişim? Olay şu: Hürriyet Gazetesi'nden Derya Hanım’ın Günay'da çıkacağını öğrendim. Herhalde Günay'ı da kullanıyorlar diye düşündüm. Çünkü daha önce Maksim'i de kullanmışlardı. Eyüp'e ‘Günay'ı ara sor bakalım. Böyle bir şey oluyor da niye bizim haberimiz olmuyor’ dedim. Şimdi bu tehdit mi? Arayan menajerim. Şimdi ben kimi tehdit etmişim.

Elbiseyi çok açık bulduğunuz, buna tepki gösterdiğiniz söyleniyor.

- Elbiseyi sadece ben mi açık buluyorum. Günay'ın kendisi de ‘‘Elbiseyi açık buldum. Bir dahaki sefere değiştireceğiz’’ demiş. Ayrıca sokaktaki insan bana böyle elbise olur mu diye soruyor.

Bu olayda elbisenin yarattığı tahrik rol oynamış olabilir mi?

- Yok, elbise olayı beni tahrik etmedi. Ama şu an medyanın yaptıkları beni tahrik etmeye başladı. Ben elbise yüzünden Derya Hanım'a bir şey yapmam. Onu ancak başka bir erkekle yakalarsam bir şey yaparım.

YATAKTA YAKALARSAM

Yani başka bir erkekle görürseniz mi?

- Yok, erkekle görürsem değil. Çünkü yanındaki arkadaşı, kardeşi olabilir. Ama yatakta bir erkekle yakalarsam, o zaman bir şey yaparım.

Polisin size yumuşak davrandığı eleştirileri var.

- Polis bana yumuşak mı davrandı. Bir kere beni gözaltına alma yetkileri yoktu. Savcıdan gelmiş bir emir yoktu. Polis kolumdan tutmaya kalktı, tutamazsın dedim. Beni alıp götürmemeleri gerekirdi. Ortada ne delil var, ne bir şey. Sinirim kalmadı. Ağlayacak haldeyim.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!