9 Ekim ÇarÅŸamba için Teklif(siz)lerimiz

Güncelleme Tarihi:

9 Ekim Çarşamba için Teklif(siz)lerimiz
OluÅŸturulma Tarihi: Ekim 09, 2002 09:01

Haberin Devamı

-  Bazı günler vardır, yapacak bir şeyler ararsınız ama hiçbir şey bulamazsınız. Vizyondaki filmlerin bir kısmını görmüşsünüzdür, diğerleri de size hitap etmez ya da gidebileceğiniz hiçbir konser-tiyatro-bale yoktur. Bugün o günlerden biri değil, en azından konsere gitmek isteyenler için. Akbank Caz Festivali, Boğaziçi Üniversitesi’nin Çarşamba konserleri.... İşte seçenekleriniz:

* Boğaziçi Üniversitesi’nin geleneksel hale getirdiği Albert Long Hall’de düzenlenen Çarşamba Konserleri’nde bugünkü programın adı ‘Piyanoda Dört El’ ve piyanodaki isimler Alpaslan Ertüngealp ve Alex Szilasi.

* 12. Akbank Caz Festivali, tüm hızıyla devam ediyor. Bugünkü ilk konser, saat 20.30’da Cemal Reşit Rey’de başlayacak olan Steve Coleman&Five Elements konseri. ICP Orchestra’nın konseri ise saat 22.00’de Babylon’da.

-ÂCervantes Enstitüsü’nün düzenlediÄŸi Almodovar’ın Dünyası sinema festivali, Ä°spanyol yönetmen Pedro Almodovar’ın Türk hayranlarını oldukça sevindireceÄŸe benziyor. Festivalde, Cervantes Ensitüsü’nde her ÇarÅŸamba akÅŸamı Ä°ngilizce alt yazılı bir Almodovar filmi gösterilecek. Herkese açık ve ücretsiz olan festivalde, bugün saat 20.00’de Kika gösterilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!