Rebrov Fener'de

Güncelleme Tarihi:

Rebrov Fenerde
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2003 01:51

Sarı lacivertli kulüp, 3 haftadır pazarlık yaptığı Tottenham Kulübü ile kesin anlaşmaya vardı. 2.5 yıllık anlaşma yapılan Rebrov'a 2 milyon dolar, kulübüne ise 3 milyon dolar verilecek...

Transferde mutlu son

F.Bahçe'de Sergei Rebrov'un transferi mutlu sonla noktalandı. Yaklaşık 3 haftadır Tottenham kulübüyle sıkı pazarlık içine giren sarı lacivertliler, Ukraynalı yıldızın transferini bitirdi. 2.5 yıllık opsiyonlu anlaşma yapılan Rebrov'un bonservisine 3 milyon dolar ödenecek. Yıldız futbolcu ise bu sezon için 400, önümüzdeki her yıl için de 800 bin dolar (toplam 2 milyon dolar) alacak.

Şartlı sözleşme

F.Bahçe sezon sonunda Rebrov'dan memnun kalmazsa tazminat ödemeden sözleşmesini feshedebilecek. Bu sabah İstanbul'a gelmesi beklenen Ukraynalı golcü, sağlık kontrolünden geçtikten sonra resmi sözleşme imzalayacak. Rebrov, idman eksiği olduğu için yarınki Kocaelispor maçında oynamayacak.

Doğan gelecek

F.Bahçe'nin transfer listesindeki G.Antepsporlu Kemal'de düğüm pazartesi çözülecek. Haftalardır sarı lacivertli yönetim ile pazarlığını sürdüren ve 2.5 milyon dolarlık bonservis bedelinde indirim yapmayan G.Antepspor Başkanı Celal Doğan'ın pazartesi günü İstanbul'a gelerek hem F.Bahçe, hem de G.Saray ile masaya oturacağı öğrenildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!