ANAP misyonunu arıyor

Güncelleme Tarihi:

ANAP misyonunu arıyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2003 11:09

ANAP Genel Başkanı Ali Talip Özdemir, partisinin Merkez Karar Yönetim Kurulu'nu 1-2 Şubat tarihlerinde toplayarak, 3 Kasım'ı değerlendirecek. Özdemir, ANAP'ın, yeni vizyonu, misyonu ve geleceğe ilişkin hedeflerini "arama konferansı" ile bulmaya çalışacak.

Haberin Devamı

ANAP Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) 1-2 Şubat tarihlerinde Kızılcahamam'da toplanacak. Bu toplantının ilk gününde sosyal bilimci Prof. Dr. Naci Bostancı, MKYK üyelerine Türkiye'nin siyasi panoramasıyla ilgili bilgi verecek.

İkinci günkü toplantıda ise "arama konferansı" yapılacak. Doç. Dr. Ferruh Ustu'nun yöneteceği bu konferansta MKYK üyelerine, "3 Kasım", "AKP" gibi tek kelimelik sorular sorulacak ve MKYK üyelerinden bunlara yine tek kelimelik yanıtlar vermeleri istenecek.

Arama konferansında MKYK üyelerinin verdikleri tek kelimelik yanıtlar değerlendirilecek ve buna göre partinin yeni misyonu, vizyonu ve geleceğe ilişkin hedefleri belirlenecek.

ANAP Genel Başkan Yardımcısı Nihat Gökbulut, Mesut Yılmaz döneminde hazırlanan "Yeniden Yapılanma Paketi"nin de yine "arama konferansı" yoluyla hazırlandığını söyledi. Gökbulut, o dönemde il başkanları ve milletvekilleriyle yapılan bu konferansı Erkan Mumcu'nun yönettiğini, bu kez işi konferansı bir bilim adamının yönetmesini istediklerini ifade etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!