Yabancı korkusu

Güncelleme Tarihi:

Yabancı korkusu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2002 02:07

G.Saray, dış transferde teklif götürdüğü birçok futbolcudan ret yanıtı alırken, bu duruma takımdan sorunlu bir şekilde ayrılan yabancı futbolcuların neden olduğu anlaşıldı.

Karalıyorlar

G.Saray'da yönetim bir yandan transferle uğraşırken diğer taraftan takımdan ayrılan yabancı futbolcuların karalama kampanyasından çekiniyorlar. Sarı kırmızılı yöneticiler sorunlu bir şekilde ayrılan Sarr ve Almaguer ile gönderilmeleri gündemde olan Felipe ve Christian'ı arayarak, ‘‘Birbirimizin kötü özelliklerini reklam etmeyelim’’ dediler.

Stres bastı

Takımdan ayrılan futbolcuların G.Saray'la ilgili sorunları şu şekilde sıralandı: 1-Medya yıpratıyor, 2-Takım içinde huzur yok, 3-Mali sorunlar, 4-Sağlık heyeti yeterli değil, 5-Stres üst seviyede. İşte bu sorunların yabancı futbolcular tarafından kötü reklam edilmesinden korkan sarı kırmızılı yöneticiler bütün futbolcularına uyarıda bulundu.

Uyardılar

Bu futbolcuların menajerleri ve kendileri ile de bir toplantı yapan sarı kırmızılı yönetim kurulu üyeleri, ‘‘Biz bir aileyiz. Her ailede problemler olur. Bizde de oldu. Sizden kaynaklandı veya bizden kaynaklandı. Bunların konuşulması hem size hem de bize zarar verir. Sorunlarınız ve konuşacağınız konular varsa bize gelin konuşun’’ sözleri ile sıkıntıları belirttiler.

Yıpratmayın

Özellikle Felipe ve Sarr'ın sorunlarını açıkça ifade etmelerinden rahatsızlık duyan sarı kırmızılılar bu yüzden el attıkları birçok oyuncudan ret cevabı alıyorlar. Sarı kırmızılı yöneticiler bu isimlere son olarak, ‘‘Size olumlu konuşun, bizi övün demiyoruz. Birbirmizi yıpratmayalım’’ diye telkinde bulundular.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!