İnsan hakları delegasyonu Meclis'te

Güncelleme Tarihi:

İnsan hakları delegasyonu Mecliste
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2002 15:11

Avrupa İnsan Hakları Örgütleri başkan ve temsilcileri, CHP Grup Başkanvekilleri Mustafa Özyürek ve Haluk Koç'u TBMM'de ziyaret ettiler.

Haberin Devamı

Heyette, Temel Haklar ve Demokrasi Komitesi'nin Barış Politikası sözcüsü Prof. Dr. Andreas Buro, Nükleer Savaşa Karşı Hekimler Örgütü Türkiye Koordinatörü ve 1985 Nobel Barış Ödülü sahibi Dr. Med Gisela Penteker, Uluslararası Katolik Kilisesi Barış Örgütü Türkiye Koordinatörü Pater Wolfgang Jungheim, Orta Avrupa Franziskaner Kiliselerinin Adalet ve Barış koordinatörü ve Uluslararası Barış ve Adalet Derneği Başkanı Br. Jürgen Neitzert ile İnsan Onuru ve Hakları Örgütü Genel Başkanı ve insan hakları aktivisti Mehmet Doğan bulunuyor. Heyetin, Kopenhag zirvesi sonrasında Türkiye'de insan hakları ve demokrasi konusunda yapılması düşünülen iyileştirmeler konusunda iktidar ve muhalefet temsilcileri ile görüşmeler yapmak üzere Türkiye'ye geldiği belirtildi.

Haberin Devamı

Heyetin, bugün AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Adalet Bakanı Cemil Çiçek ile de biraraya geleceği kaydedildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!