Rachel için çiğköfte partisi düzenlendi

Güncelleme Tarihi:

Rachel için çiğköfte partisi düzenlendi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2003 02:07

‘Küçük yaşta kızı alıkoymaktan’ tutuklanan 24 yaşındaki barmen sevgilisi Mehmet Sedat Ocak'ın bugün yapılacak ilk duruşmasına katılmak üzere Gaziantep'e gelen 15 yaşındaki İngiliz Rachel Lloyd için, kaldığı otelde çiğ köfteli ve baklavalı parti düzenlendi.

İNGİLTERE'DEN 41 yaşındaki babası Bob Lloyd'la birlikte gelen Rachel'in kaldığı Kaleli Otel'de önceki gece çiğ köfte partisi düzenlendi. Otelin müşterilerinden olan ve adının açıklanmasını istemeyen bir işadamının organize ettiği partide, Rachel'i izleyen İngiliz yayın kuruluşu BBC ekibi de bol bol çekim yaptı.

Çiğ köfteyi cezaevindeki Mehmet Sedat Ocak'ın avukatı Yaşar Sağlam yoğurdu. Gecede Rachel ve diğer konuklar, kanunla çalınan parçalara el ele tutuşarak sallanıp eşlik etmeye çalıştı. Baba Lloyd'un gece boyu hüzünlü olması dikkati çekerken, çiğ köfteden birkaç tane yiyen Rachel'in ağzı yandı. Bunun üzerine bardak bardak su içen Rachel, baklava yiyince biraz kendine geldi.

Baba Bob Llyod, Mehmet ile kızının aşkı için büyük bir İngiliz yapım şirketinden film teklifi aldığını, ancak kendisinin ve kızının bu teklife sıcak bakmadığını söyledi. Lloyd, ‘‘Bazı özel şeylerin özel olarak kalması gerektiğini düşünüyoruz’’ dedi.

Rachel, duruşma salonunda Mehmet'i göreceği anı sabırsızlıkla bekliyor. Rachel bu sabırsızlığını, ‘‘Onu görür görmez sarılacağım’’ sözleriyle dile getirdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!