Memo siftah yaptı

Güncelleme Tarihi:

Memo siftah yaptı
OluÅŸturulma Tarihi: Åžubat 06, 2003 12:48

NBA'in Detroit Pistons takımında forma giyen milli basketbolcu Mehmet Okur, takımının Los Angeles Clippers'ı yendiği maçta 19 sayı, 11 ribaunt ve 2 blokla oynayıp bu sezonki en yüksek istatistiklerini yakalarken, NBA kariyerindeki ilk "double-double"ını da gerçekleştirmiş oldu.

Haberin Devamı

Mehmet Okur maçtan sonra, ''Kendimi müthiÅŸ iyi hissediyorum. Maçın neredeyse tamamında oynadım ve üzerime düşeni yaptım. Bu belki ilk olabilir ama her gece double-double yapmak istiyorum'' dedi.Â
  Â
Detroit Pistons Antrenörü Rick Carlisle da, ''Mehmet, her geçen gün oyununu daha da iyileÅŸtiriyor. Bu ligin tadını almaya baÅŸladı. Takım arkadaÅŸları da onun oyununu tanımaya baÅŸladılar. Mehmet, genç bir oyuncu ve çok çalışıyor. Bu ligde, etkili bir alçak post oyuncusu olabilir'' diye konuÅŸtu.Â
 Â
Bu arada hafta sonunda yapılacak Geleneksel Doğu-Batı karmaları (All-Star) maçında oynaması beklenen Detroit Pistons'ın yıldızı Ben Wallace, annesinin ölümü nedeniyle Alabama'ya dönerken, Los Angeles Clippers maçında yer almadı. Okur da maçta Wallace'ın yerini doldurdu. Wallace, cumartesi günü annesinin cenaze töreninden sonra pazar günkü All-Star maçı için Atlanta'ya geçecek.

Haberin Devamı

Ä°KÄ° DEVÄ°N BULUÅžMASI

NBA'de 2003 sezonunda forma giyen iki dev oyuncunun karşılaştığı maçta Celeveland Cavaliers, Houston Rockets'ı 105-102 yendi.
Rockets'ın dev pivotu Yao Ming'in 14 sayı kaydettiği karşılaşmada, Cavaliers'ta forma giyen 2.2 m'lik Ilgauskas 20 sayı atarak galibiyetin mimarları arasında yer aldı. İkilinin pazar günü oynanacak All-Star maçında da karşı karşıya gelmesi bekleniyor.

Cavaliers adına 21 sayı kaydeden Ricky Davidson takımının en skorer oyuncusu olurken, 30 sayıyla maçın en skorer ismi olan Maurice Taylor, Rockets'ı kurtarmayı başaramadı. Bu sonuçla Houston oynadığı son 10 maçın 7'sini kaybetmiş oldu.

NBA'de gecenin maçlarında alınan sonuçlar şöyle:

Boston Celtics: 114 - Seattle Supersonics: 74  
Cleveland Cavaliers: 105 - Houston Rockets: 102  
Philadelphia 76'ers: 85 - New Jersey Nets: 111    
Miami Heat: 87 - Portland Trail Blazers: 101    
Detroit Pistons: 89 - Los Angeles Clippers: 80  
New Orleans Hornets: 108 - Sacramento Kings: 84  
Utah Jazz: 105 - Memphis Grizzlies: 84  
Golden State Warriors: 99 - San Antonio Spurs: 103

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!