Kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2002 02:03

Otobüs bozuldu
MAÇ
sonrası F.Bahçe futbolcu kafilesini taşıyan otobüs stattan ayrılırken bozuldu. Sarı lacivertli futbolcular bunun üzerine kendi otobüslerinden inerek F.Bahçeli yöneticilerin bulunduğu otobüsle havaalanına gittiler.

Gol sanıp sevindiler

F.BAHÇE
'nin mükemmel oynadığı dakikalarda Ortega'nın yan ağlara giden bir kafa vuruşundan sonra Steviç ile Ali Güneş büyük sevinç yaşadı. İki futbolcu pozisyonun gol olduğunu sanarak tribünlere doğru koştu. Birbirlerine sarılıp taraftarlarını coşturmak isteyen ikili gerçeği öğrenince hayal kırıklığı yaşadı.

Maçın adamı Ariel Ortega

İSVEÇ
basını, Fenerbahçe'nin Arjantinli yıldızı Ariel Ortega'yı dünkü maçın en teknik ve en iyi oyuncusu seçti. Basın mensupları maçtan sonra Ortega'ya çiçek verdi. F.Bahçe'nin eski futbolcusu Kennet Andersson maça gelmedi ve karşılaşma öncesi telefonla sarı lacivertlilere başarı diledi.

Cimbom desteği

STOCKHOLM
Galatasaraylılar Derneği dünkü AIK Solna maçına özel pankart ile geldi. Başkanlığını Metin Altınışık'ın yaptığı Galatasaraylılar, ‘‘Ezeli rakibimize başarılar dileriz’’ yazılı sarı kırmızılı 10 metrelik pankart ile maç boyunca Fenerbahçe'ye destek verdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!