HABER

Çipli çöpçü! Temizlik görevlileri takipte

Kahramanmaraş Merkez Dulkadiroğlu İlçe Belediyesi, bünyesinde bulunan temizlik ekibini, personel takip sistemine dahil etti.Temizlik görevlilerini 8 saatlik mesaisi boyunca izleyen sistemsayesinde verimin artırılmasını hedefleniyor. Personel takip sisteminin76 bin TL’ye mal olduğunu belirten Dulkadiroğlu İlçe Belediyesi BaşkanYardımcısı Sebük Tekin Alparslan, 276 temizlik görevlilerinden 184kişinin isteme geçişinin yapıldığını söyledi.Alparslan, “Toplamda Dulkadiroğlu Belediyesi’nin sahada 276 tane sahatemizlik personeli var. Bu personeli birebir takip için böyle birsistemi gerçekleştirdik. Şu anda 184 tane cihazımız geldi. 80 tanesininrotası tamamlandı ve arazide bir fiil kontrol ediyoruz. Nihai hedef276’yı tamamlamak.Bunu yaparken ki ana gayemiz kamu kaynaklarını verimli kullanarakkaliteli hizmet hızlı hizmet anında hizmet sunmak. Bunu kullanmayabaşlayan personelimiz memnun olmayabilirler. Ama bu bizim en doğalhakkımız. Verdiğimiz paranın hakkını almak. Verdiğimiz paranın hakkınıalmak derken de ben aslında vatandaşın hakkını savunuyorum. 230 binkişinin bizde hakkı var. Biz bunu savunuyoruz.Bundan memnun olmayan olursa da şartlar belli. Bazısı az çalışıp,bazısı çok çalışıyorsa zaten işini koruyor olmak en büyük mükafat olacakbu işin sonunda. Onun yanında artı bir değerler tabi oluşur sonuçta. Bumodern işletmeciliğin bir gereği. Adam çalışıyorsa karşılığını alır.İşçilerimiz için en büyük mükafat evine helal para götürmesidir” dedi.İHA
Kahramanmaraş Merkez Dulkadiroğlu İlçe Belediyesi, bünyesinde bulunan temizlik ekibini, personel takip sistemine dahil etti.
Temizlik görevlilerini 8 saatlik mesaisi boyunca izleyen sistemsayesinde verimin artırılmasını hedefleniyor. Personel takip sisteminin76 bin TL’ye mal olduğunu belirten Dulkadiroğlu İlçe Belediyesi BaşkanYardımcısı Sebük Tekin Alparslan, 276 temizlik görevlilerinden 184kişinin isteme geçişinin yapıldığını söyledi.Alparslan, “Toplamda Dulkadiroğlu Belediyesi’nin sahada 276 tane sahatemizlik personeli var. Bu personeli birebir takip için böyle birsistemi gerçekleştirdik. Şu anda 184 tane cihazımız geldi. 80 tanesininrotası tamamlandı ve arazide bir fiil kontrol ediyoruz. Nihai hedef276’yı tamamlamak.Bunu yaparken ki ana gayemiz kamu kaynaklarını verimli kullanarakkaliteli hizmet hızlı hizmet anında hizmet sunmak. Bunu kullanmayabaşlayan personelimiz memnun olmayabilirler. Ama bu bizim en doğalhakkımız. Verdiğimiz paranın hakkını almak. Verdiğimiz paranın hakkınıalmak derken de ben aslında vatandaşın hakkını savunuyorum. 230 binkişinin bizde hakkı var. Biz bunu savunuyoruz.Bundan memnun olmayan olursa da şartlar belli. Bazısı az çalışıp,bazısı çok çalışıyorsa zaten işini koruyor olmak en büyük mükafat olacakbu işin sonunda. Onun yanında artı bir değerler tabi oluşur sonuçta. Bumodern işletmeciliğin bir gereği. Adam çalışıyorsa karşılığını alır.İşçilerimiz için en büyük mükafat evine helal para götürmesidir” dedi.
İHA
GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler