Sony Ericsson ile film ve müzik cebe giriyor

Güncelleme Tarihi:

Sony Ericsson ile film ve müzik cebe giriyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2002 01:17

Sony Ericsson, Sony Group'un içerik sağlayan şirketleri Sony Pictures Entertaintment Inc. (SPE), Sony Music Entertainment Inc. (SME) ve Sony Style Imaging in Europe (SSI) ile mobil multimedya içeriği ve uygulamaları konusunda bir dizi global işbirliği anlaşması yaptı.

Haberin Devamı

Böylece, Sony Ericsson'un üreteceği 3'üncü nesil cep telefonları ile vizyondaki filmler izlenebilecek, muzik starlarının en yeni albümleri dinlenebilecek.

Sony Group'un içerik sağlayan şirketleri ile Sony Ericsson'un işbirliği, teknoloji, pazarlama ve iş geliştirme alanlarında gerçekleşecek. 2001 yıllında kurulan Londra merkezli Sony Ericsson'un yeni stratejilerinin basına tanıtıldığı toplantılar başta Londra olmak üzere dünyanın birkaç ülkesinde aynı anda gerçekleştirildi.

Sony Ericsson Başkanı Katsumi Ihara, Sony Ericsson'un stratejisinin pazara çekici ürünler sunmak, operatörlerin yeni gelirler sağlayacağı uygulamalar geliştirmesini, servislerin de heyecanlı içeriklerle daha çok kullanılmasını sağlamak olduğunu vurguladı.

Ihara, Bluetooth ve MMS teknolojilerindeki liderliklerinin stratejik içerik işbirlikleri ile birleşmesinin de Sony Ericsson'a, gelişen mobil multimedya dünyasında liderlik sağlayacağını belirtti.

Sony Corporation America Başkanı Sir Horward Stringer da, bu anlaşma ile Sony'nin içerik işinin Sony Ericsson'un mobil iletişim uzmanlığı ile birlikte çok büyük bir kuvvet kazanacağını söyledi.

Sony Ericsson Genel Müdürü Ali Kesan, Sony Ericsson'un, Sony ve Ericsson'un gücü ile 5 yıl içinde multimedya iletişiminde bir numara olmayı hedeflediğini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!