Davenport finale doğru

Güncelleme Tarihi:

Davenport finale doğru
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2002 14:30

Bir süredir sakatlığı nedeniyle turnuvalara katılamayan Lindsay Davenport, Swisscom Turnuvası'nda yarı finale yükseldi. Rakibi Kim Clijsters'i 6-3 ve 7-6 (7-5)'lik setlerle 2-0 yenen Davenport, yarı finalde Justine Henin ile karşılaşacak.

Haberin Devamı

Karşılaşmanın henüz başında rakibinin servisini kıran Davenport, ikinci kez servis kırdığı ilk seti 6-3 kazanmayı başardı. İlk seti kaybeden Clijsters, ikinci sette skor 4-5 aleyhineyken, rakibinin kullandığı maç puanını çevirdi ve setin sonraki kısmında iki kez servis kırma şansı elde etti. Clijsters'in bu fırsatları değerlendirememesi üstüne maç tie-break setine uzadı. Tie-break'te 6-1'lik bir seri yakalayan Davenport, ancak dördüncü kez kullandığı maç puanından sayı çıkardı ve ikinci seti 7-5 kazanarak adını yarı finale yazdırmış oldu.

Davenport'un sıradaki rakibi Justine Henin ise yarı finale Marie-Gaianeh Mikaelian'ı 7-5 ve 6-2'lik setlerle 2-0 yenerek yükseldi. Swisscom Turnuvası'nın diğer yarı final maçı ise Conchita Martinez ile Patty Schnyder arasında oynanacak. ABD'li Alexandra Stevenson'u 7-5'lik setlerle 2-0 yenerek tur atlayan Martinez'in rakibi Schnyder, yarı finale Daniela Hantuchova'yı 6-7, 6-3 ve 7-6'lık setlerle 2-1 yenerek yükseldi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!