Sadece Emrah kendi sesiyle oynuyor

Güncelleme Tarihi:

Sadece Emrah kendi sesiyle oynuyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2003 00:19

Özcan Deniz, Sibel Can, Mahsun Kırmızıgül, Yavuz Bingöl ve Emrah, müzikteki başarıları kadar son dönemde çevirdikleri dizi filmler ile de isimlerinden söz ettiriyorlar. Özcan Deniz ‘‘Asmalı Konak’’ta Seymen Ağa karakteriyle reyting rekorları kırarken, dizide kendi sesiyle konuşmuyor.

Aynı şekilde ‘‘Berivan’’ dizisinde Sibel Can'ı, ‘‘Zerda’’nın Şahin Ağa'sı Yavuz Bingöl'ü, ‘‘Zalim’’de Mahsun Kırmızıgül'ü başkası seslendiriyor. Emrah ise, meslektaşlarının aksine cumartesi akşamlarının bir numarası ‘‘Kınalı Kar’’da kendi sesiyle ekrana geliyor.

EMRAH: DOĞRUSU BU

Emrah, Bursa'da çekimleri süren dizide sahnesi biter bitmez soluğu dublaj stüdyosunda alıyor. Dizide kendi sesini kullanan Emrah, ‘‘Diğer sanatçı arkadaşlarımın kendi seslerini neden kullanmadıklarını bilemem, bu onların kendi tercihleri. Ayrıca dublaj yapmak zor bir iş. Ama ben kendim seslendirmek istedim. Dublajımı da kendim yapıyorum, bir bütün olmayı seviyorum. Doğrusu da sanıyorum bu’’ dedi.

KİM KİMİN SESİ

Zalim adlı dizide Mahsun Kırmızıgül'ü Hakan Vanlı seslendiriyor.

Asmalı Konak dizisinde Özcan Deniz'i Volkan Akyılmaz seslendiriyor.

Zerda’da Yavuz Bingöl'ü, Bora Sivri adında dublaj sanatçısı seslendiriyor.

Berivan dizisinde Sibel Can'ı, Müdrike Coşansu seslendiriyor.

Yılın dizisi yine zirvede

Emrah ile Özlem Conker'in başrolünü oynadığı ‘‘Kınalı Kar’’ dizisi birinciliğe doymuyor. Dizinin dün akşam yayınlanan bölümü, yine zirveden inmedi. Kınalı Kar, Total'de yüzde 16,5 reyting ve yüzde 37,8 izlenme payı, A/B'de yüzde 10,8 reyting ve yüzde 29,1 izlenme payıyla birinci oldu. Hülya Avşar da Kanal D'de haftalardır sürdürdüğü yükselişini bu hafta da devam ettirerek Total'de Kınalı Kar'ın ardından ikinci sıraya yerleşti. Kanal D, cumartesi akşamı hem prime time'da hem de tüm günde birinci oldu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!