Sürprizim var

Güncelleme Tarihi:

Sürprizim var
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2003 03:12

Beşiktaş Teknik Direktörü, ‘‘Amaral'ın yerine, defansif özelliklerinden çok ofansif özellikleri olan, koşan bir futbolcunun peşindeyim. 30 Ocak'a kadar bulursam aldıracağım’’ dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Lucescu, devre arası kampının Antalya'daki ilk etap çalışmalarını yazarlarımız Vedat Okyar ve İsmail Er'e değerlendirdi. Rumen teknik adam, ‘‘Önümüzdeki dikenli yolları aşmaya çalışıyoruz. UEFA Kupası ve Türkiye Kupası'ndan çok Türkiye Ligi'ni düşünüyorum. Ligde her maçımız final. F.Bahçe ile yapacağımız erteleme maçı ile iyi bir çıkış yapmak istiyoruz’’ dedi ve bir sürprizi olduğunu söyledi.

Antrenman ve maçların dışında kalan saatlerini sinevizyon odasında rakiplerini izlemekle geçiren Lucescu bakın neler diyor...

Arayışım sürüyor

Amaral'ın yerine koşan defansif özelliklerinden çok ofansif özellikleri olan futbolcu arıyorum. Orta sahada Tayfur ve Yasin ile anlaşacak sprinter bulursam transfer edilmesini isteyeceğim. 30 Ocak'a kadar arayıştayım. Sürpriz bir oyuncu getirebilirim.

Sezon başından bu yana sakatlık belasından kurtulamadım. Sergen, Yasin, Ahmet Dursun, Ahmet Yıldırım, Bayram gibi oyuncularımın sezon başı hazırlıkları olduğu gibi devre arası çalışmalarına sakatlıkları nedeniyle katılmamaları nedeniyle oldukça sıkıntıdayım. Hazırlık maçında bile takım oluşturmakta zorlanıyorum.

Savunmayı toparladım

Defansımız mükemmel. Cordoba, Zago, Ali Eren, Tolga, Ronaldo ligin ikinci yarısına hazır. Göreve geldiğimde özellikle defansın zaaflarını ortaya çıkardım, tüm önlemleri aldım.

Forvette Türkiye'nin en güçlü oyuncularına sahibiz. Fazla gol atamadığımız için eleştiriliyoruz. Buna katılmıyorum. Çünkü sakatlık ve cezalar üst üste geldi. Bir çok maça forvet yerine orta saha oyuncuları ile çıktım.

Sergen ve Pancu özel

Pancu Beşiktaş için bulunmaz ilaç. Forvet yerine orta sahada joker. Nouma çok iyi oldu. Ali Cansun yeni silahım. İlhan Mansız her geçen gün güçleniyor. Ahmet Dursun'u sağlıklı şekilde bekliyorum.

Saha içinde kimseye sınırsız özgürlük vermem. Ama Sergen ve Pancu'ya tanıdığım bazı haklar var. Onlar da sistemin çarkları ama hata yaparlarsa anında oyun kenarına alırım. Kimseye ayrıcalık tanımam.

Başkan Serdar Bilgili, Transfer Komitesi Başkanı Hüsnü Güreli ile sürekli temastayım. Yönetim tüm isteklerimizi yerine getiriyor.

Geleceğiyle oynardı...

‘‘Amaral ile konuştum. Kariyerini düşünerek oynayabileceği bir takıma transfer yapmasını istedim. O da bana teşekkür etti. Kalsaydı kariyeriyle oynardı. Hiçbir futbolcuya formasının tapusunu verme taahütünde bulunmam. Futbolcunun ismini değil performansını değerlendirir ve sistemime uyanı oynatırım.’’
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!