Trabzonspor üç puanı kaptı

Güncelleme Tarihi:

Trabzonspor üç puanı kaptı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 22, 2008 09:40

Berlin Landesliga’da geçtiğimiz hafta açılan ve ilk üç puanını alan Trabzonspor, Tasmania deplasmanında da başarılo olarak maçı 3-2 kazanıp bu haftayı da üç puanla kapattı. Trabzonspor’un gollerini penaltıdan Cenk, Andre ve Mehmet kaydetti.

Haberin Devamı

Karşılaşmaya hızlı başlayan mavi bordolular 11. dakikada Christian’ın rakip ceza alanı içinde faul ile durdurulmasından bir penaltı atışı kazandı. Penaltıyı ustaca gole çeviren genç yetenek Cenk takımının 1-0 galip duruma getirdi. Tasmania defansının hatasından iyi yararlanmasını bilen Andre 18. dakikada attığı golle skoru 2-0 yaptı. İlk yarının son golünü Trabzonspor defans elemanı Mehmet 33. dakikada atarak devrenin skorunu 3-0 olarak belirledi.

İkinci yarıda toparlanan evsahibi Tasmania, Trabzonspor’a zor anlar yaşattı. Rakibin arka arkaya seri atakları karşısında ter döken Trabzonspor’da orta saha ve defans bu devre döküldü. Tasmania, 57. ve 72. dakikalarda attığı gollerlel skoru 3-2 yaptıysa da maçta 3-2 galip gelen taraf Trabzonspor oldu.

TRABZONSPOR: Nihat, Ali Emrah (Rıdvan), Hakan (Fatih), Serdar, Christian, Moussa, Nico, Andre, Cenk, Mehmet, Coşkun (Hasan)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!