Vallahi şaşkınım

Güncelleme Tarihi:

Vallahi şaşkınım
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2002 02:03

Altay maçında hakeme hiçbir hakaretinin olmamasına rağmen tribüne çıkarak cezasını çektiğine dikkat çeken F.Bahçe'nin Alman çalıştırıcısı, ‘‘Aynı suç için bir de 10 gün ceza aldım. Ben hala ne için cezalandırıldığımı anlayabilmiş değilim’’ dedi.

Tribüne çıktım

Fenerbahçe Teknik Direktörü Werner Lorant, bir suç için iki cezaya çarptırılmasından şaşkınlık duyduğunu söyledi. Alman çalıştırıcı, İzmir'deki Altay maçında hakeme asla yanlış yapmadığını ve hala suçunun ne olduğunu bilmediğini dile getirerek, ‘‘Maç sırasında tribüne çıkarak cezamı çektim. Ardından 10 günlük ceza daha verildi’’ diye konuştu.

Küfür etmedim

Cezanın hangi davranışından dolayı verildiğini henüz bilmediğine temas eden Lorant, ‘‘Ben sadece futbolcuma bağırdım. Hakeme küfür etmedim. Eğer suçumun ne olduğunu bilirsem, kendimi savunacağım. Kaldı ki, Almanya'da benim yaptığım haraketin karşılığında herhangi bir ceza yoktur. Neden tribüne gönderildiğimi de anlayabilmiş değilim’’ dedi.

Böyle ceza olmaz

Seyircisiz oynanacak Adanaspor maçına da değinen Lorant sözlerini şöyle sürdürdü: ‘Ben böyle bir cezayı hiç bir yerde görmedim. Futbol seyircisiz olamaz. Seyirci futbolun ayrılmaz parçasıdır. Ne yazık ki, en büyük gücümüz olan taraftarımız ile ayrılacağız. Ama biz maça iyi konsantre olup kazanmak istiyoruz. Fiziksel ve ruhsal açıdan maça en iyi şekilde çıkacağız.’

Serhat'a mesaj

Werner Lorant, kaleci Rüştü, Tuncay, Serhat ve Revivo'nun milli takımlardaki performansından memnun kaldığını dile getirerek, sözlerini şöyle tamamladı: ‘Tuncay benim için sürpriz değil. Zaten önemli bir çıkışta. Her oynadığı maçta birer ikişer gol atan Serhat'ın Milli Takımdan sonra F.Bahçe'de de gol atma zamanı geldi. Onu son maçlarda sürekli gole yakın oynatıyorum.’
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!