Oktay sevinci

Güncelleme Tarihi:

Oktay sevinci
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2003 02:27

Brezilyalı Crist ile Paulo Cesar'ın transferlerinden vazgeçen Samsunspor, F.Bahçe'den bonservisini aldığı tecrübeli golcüye imza attırıyor. Kırmızı beyazlıların listesindeki diğer isimler ise G.Afrikalı G'Gobe, Cevat Nikoman, Tarek El Said, Brezilyalı Junino ve Santos Sousa.

Samsun'a geldi

Samsunspor, daha önce prensip anlaşmasına vardığı Brezilyalı Crist ve Paulo Cesar'dan vazgeçerken Fenerbahçe'yle yollarını ayıran Oktay Derelioğlu dün sabah sözleşme yapmak için Samsun'a geldi. İstanbul'da F.Bahçe Futbol Şube Sorumlusu Saadettin Saran'la bir görüşme yapan Kulüp Başkanı İsmail Uyanık, Oktay'ın bonservisini aldı.

1.5 yıllık sözleşme

Oktay, ‘‘Artık futbol oynayacağım için çok mutluyum. Gollerimi bundan sonra Samsunspor için atacağım’’ dedi. Başkan Uyanık'ın Samsun'a dönmesinden sonra Oktay'la 1.5 yıllık sözleşme imzalanacağı bildirildi. Samsunspor, Yugoslavya 1. Lig takımlarından Zenejnik'te oynayan Sloviç'i de Samsun'a getirdi.

Temaslar sürüyor

Sloviç'le bir görüşme yapılacak, anlaşma sağlanırsa kampa gidecek. Öte yandan antrenmanlara çıkan Paraguaylı Antolina ve Danimarka Ümit Milli Takımı’nda oynayan gurbetçi Barış, beğenilmeyerek geri gönderildi. Samsunspor, G.Afrikalı G'Gobe, İran'ın PAS takımında ön libero oynayan Cevat Nikoman, Mısırlı Tarek El Said, Brezilyalı Junino ve Santos Sousa ile temasa geçti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!