Bülen Uygun iddialı konuştu

Güncelleme Tarihi:

Bülen Uygun iddialı konuştu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2008 14:00

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, ”Taraftarlarımız ligde fırtına gibi esen bir Sivasspor izleyecek” dedi.

Haberin Devamı

Kulübün resmi internet sitesinde yer alan ”Ligde Yiğido fırtınası esecek” başlıklı haberde, teknik direktör Bülent Uygun’un yeni sezon ile ilgili görüşlerine yer verildi. Yeni sezon hazırlıklarını Hollanda’da sürdüren kırmızı-beyazlı ekibin teknik direktörü Uygun, siteye yaptığı açıklamada, ligde geçen sezon elde ettikleri başarının herkes tarafından konuşulduğunu kaydetti.

Geçen sezon elde ettikleri başarıyla ”Gönüllerin Şampiyonu” unvanını elde ettiklerini belirten Uygun, bu yıl hem gönüllerin şampiyonu, hem de lig şampiyonu olmak istediklerini ifade etti. Geçen sezon ligde başarıdan başarıya koşan takımının bu yıl daha üst sıraları zorlayacağını belirten Uygun, şunları kaydetti:

”Biz her sezon kendimize bir hedef çiziyoruz. Geçtiğimiz sezon hedefimiz ilk 8 takım içerisinde yer almaktı. Ancak bu hedef bizim için en uzak olan hedefti. 8’incilikte dahi kendimizi başarılı sayamazdık. Onun için sezon boyunca her maça düşme kalma mücadelesi veren bir takım edasıyla çıktık ve bütün karşılaşmalarımızda güzel sonuçlara ulaştık. Bu başarının ardından ise ilk yarıyı ligin zirvesinde bitirdik.

Haberin Devamı

İkinci yarıda ise yine azmimizi devam ettirerek zorlu mücadelelere ev sahipliği yaptık. Ancak sezon sonunda üçlü averaj sistemi nedeniyle dördüncü sırada yer aldık. 4 büyüklerle başa baş mücadele ederek Türk futboluna renk kattık ve Süper Lig’e heyecan getirdik.”

Bu sezon da güçlü bir kadro oluşturduklarını ifade eden Uygun, yeni sezonda da iddialı olacaklarını ve ligde üst sıraları zorlayacaklarını belirtti. Uygun, şunları söyledi: ”Turkcell Süper Lig’e çıktığımız ilk sezondan itibaren her yıl başarımızı artırarak devam ettirdik. 3 sezondur hep üst sıralarda yer aldık.

Bu yıl ise yine başarımızı artırmak ve geçtiğimiz sezon bıraktığımız sıralamanın daha üstünde yer almak istiyoruz. Güçlü bir takıma sahibiz ve bunu da en iyi şekilde değerlendireceğiz. Bütün taraftarlarımız ligde fırtına gibi esen bir Sivasspor izleyecek.”

A.A.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!