Riske girdim

Güncelleme Tarihi:

Riske girdim
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2003 01:48

G.Saray Teknik Direktörü, yeni gelen oyuncularla rekabet ortamını oluşturduklarını belirtirken, ‘‘Geri yolladığımız oyuncuların belki de yerleri dolmayacaktı. Ama biz cesaretli ve realist kararlar aldık ve bu değişimi yaptık’’ dedi.

Önemli işler

G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim, Antalya'da takımını ikinci yarıya hazırlarken, Sarr, Almaguer, Christian ve Felipe'yi gönderip yerine yenilerinin alınmasını 'cesaretli' ve 'realist' karar olarak yorumladı. Terim şunları söyledi: ‘‘Biz ligin ikinci yarısına başlamadan transferlerden daha önemli şeyler yaptık.

Yetenekliydiler

Cesaretli ve realist kararlar alarak 4 tane yabancı futbolcumuzu geri yolladık. Kendimi bir anlamda riske attım. Geri yolladığımız oyuncuların belki de yerleri dolmayacaktı. Ama biz her şeyi göz önüne alarak erdemli bir hareketle onlara elveda dedik. Gidenlerin yetenekleri hakkında konuşmaya gerek yok. Yetenekleri sistemimize katkı yapmadı.

Değişeceğiz

Bana katkısı olmayan adamı oyalayarak ekmeğiyle asla oynamam.’’ Fatih Terim, Lukunku, Revivo, Suat Usta ve gelecek olan Xavier'in katılmasıyla da takımda rekabetin arttığını açıklarken, ‘‘Bu rekabet beni ilerisi için ümitlendiriyor. Biz de değişeceğiz. Benim oyuncularım her yerde oynar. Kimin ne zaman nerede oynayacağı belli olmaz’’ dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!