Fenerbahçe kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Şubat 19, 2003 01:54

Gönüllüler kınadı

FENERBAHÇE Gönüllüleri Derneği dün bir basın bildirisi yayınlayarak, camiayı göreve çağırdı. Kulübün birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğu dönemde camiayı küçük düşüren kısır çekişmelerin gereksiz gündem yarattığına dikkat çeken bildiride, ‘‘Gerçek duayenleri göreve çağırıyoruz’’ ifadesi kullanıldı.


5 eksikle çalıştılar

FENERBAHÇE, Denizlispor maçının hazırlıklarına bir günlük aradan sonra tekrar başladı. Samandıra Tesisleri'nde yaklaşık 1.5 saat süren sabah idmanında teknik sorumlu Oğuz Çetin futbolculara kondisyon ağırlıklı idman yaptırdı. Son bölümde minyatür kale maç yaban sarı lacivertli futbolcular bugünü çift idmanla geçirecek. Çalışmaya Rüştü, Mirkoviç, Serhat, Abdullah, Steviç ve Recep katılmadı.

Çetin'e yeni yardımcı

FENERBAHÇE
'de teknik sorumlu Oğuz Çetin'in yardımcılığına Özcan Kızıltan getirildi. Dün resmen göreve başlayan altyapı antrenörü Kızıltan bundan böyle maçlarda kulübedeki yerini alacak. Daha önce kulüp adına Brezilya'ya giderek futbolcu izleyen Kızıltan, bundan böyle Nurettin Yıldız ve Stefano Marrone ile birlikte Çetin'in yardımcılığını üstlenecek.

Ortega iddiası

SUUDİ
Arabistan basını, F.Bahçe'den ayrılan Arjantinli yıldız futbolcu Ariel Ortega'nın, birinci lig takımlarından El İttihad ile anlaştığını yazdı. Fransız haber ajansının (AFP) haberine göre, El İttihad kulübünden bir yetkili, Suudi basınına yaptığı açıklamada, Ortega ile 750 bin dolar karşılığında 3 aylık sözleşme imzaladıklarını söyledi. Bu arada Celalettin Bilgiç, Arjantin'e giderek River Plate kulübünün yöneticileriyle görüşecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!