Sıkıntı var, endişe yok

Güncelleme Tarihi:

Sıkıntı var, endişe yok
OluÅŸturulma Tarihi: Åžubat 10, 2003 14:54

Şenol Güneş, İngiltere maçı öncesi bazı sıkıntılar yaşadıklarını belirterek, ''Ancak kimse endişe etmesin. Bu maça kadar her yönden hazır olacağız'' dedi. Milli Takım olarak başarılı sonuçlar elde ettiklerini ve bunu sürdürmek istediklerini ifade eden Şenol Güneş, 2004 Avrupa Şampiyonası'na katılıp en iyi dereceyi elde etmeyi hedeflediklerini söyledi.

Haberin Devamı

Ukrayna ile 12 Mart Çarşamba günü yapılacak hazırlık maçı öncesi Polat Renaissance Oteli'nde basın toplantısı düzenleyen Milli Takımlar Teknik Direktörü Şenol Güneş, milli takım olarak devre arasını iyi değerlendiremediklerini belirterek, ''Ancak takımlarımızın iyi çalışması bizi sevindirdi. Oyuncularımızla kasım ayından bu yana birlikte olamadık. Bu da sıkıntı yaşamamıza neden oldu. Bu kampta bütün futbolcularımızın kafalarına İngiltere maçını yerleştireceğiz. Daha sonra da 2 Nisan'da sahada bunları gerçekleştireceğiz'' diye konuştu.
 Â
GARANTİ DEĞİL
   Â
Sorunlardan şikayetçi olmanın bir anlam taşımayacağını belirten Güneş, İngiltere ile sahada yarışmak için her yönden yeterli olduklarını ve önlerinde İngiltere maçı için 1.5 aylık bir sürenin bulunduğunu ifade ederek, "Daha önce elde ettiğimiz olumlu sonuçlar İngiltere maçının sonucunun iyi olacağını garantilemeyeceği gibi, İngiltere'nin bugüne kadar bizim karşımızda aldığı iyi sonuçlar da, onların galibiyetini garanti etmez'' dedi.
   Â
DÄ°YOJEN GÄ°BÄ°
   Â
Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy'la aralarında bir sıkıntı olup olmadığı ve bunun takıma nasıl yansıyacağı şeklindeki bir soru üzerine Güneş, ''Ben her kamp döneminde ya kovuluyorum, ya gidiyorum. Sizler gölge etmeyin başka ihsan istemem. 4 yıllık mukavele yaptım, bu da 2004'te bitiyor. Biz kendi sorunlarımızı çözüyoruz. Sizlerin sorunlarını ise çözemeyiz. Tabii farklı düşünceler olacaktır, bu da kazanç getirir. Kimseye saygısızlık yapmadım, kimseyi korkutmadım. Sadece işimi yaptım ve işime dört elle sarılıyorum.''  dedi.

Haberin Devamı

"UMARIM SAVAÅž OLMAZ"
   Â
Muhtemel Irak operasyonuyla ilgili görüşlerini de açıklayan Güneş,  muhtemel bir savaşın futbolu olumsuz etkileyeceğini vurgulayarak, "Bu savaşta Türkiye her açıdan etkilenir. Tabii ki futbolda bundan etkilenir. Futbol bir eğlence olmaktan çıkar. Umarım savaş olmaz ve futbolun güzellikleri devam eder" dedi. İngiltere ile oynayacakları maç öncesi bir gerginliğin yaşanmasını uygun bulmadığını açıklayan Güneş, ''Saha başarıları için yarışıyoruz.Aynı zamanda centilmenliği de ön planda tutuyoruz'' diye konuştu.

Haberin Devamı

İngiltere ile 2 Nisan'da oynayacakları maç için 26 Mart'da bu ülkeye gideceklerini söyleyen Güneş, New Castle'de kamp yapacaklarını sözlerine ekledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!