Vestel alın 300 milyon eksik ödeyin

Güncelleme Tarihi:

Vestel alın 300 milyon eksik ödeyin
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2002 17:11

Vestel, yeni yıla girerken televizyon, buzdolabı, fırın ile çamaşır ve bulaşık makinelerinde 300 milyon TL. indirim yaptı, hem de hiçbir koşul öne sürmeden.

Haberin Devamı

Hemen teslim avantajı da içeren kampanya ile tüketiciler, 300 milyon TL. indirimden yararlanırken, 12 aya varan taksit seçeneklerini de Aralık ayı boyunca kullanabilecekler.

Vestel’den büyük yılbaşı indirimi. 31 Aralık gününe kadar Vestel’den buzdolabı, televizyon, fırın ya da çamaşır veya bulaşık makinesi alan tüketiciler 300 milyon TL’lik indirimden yararlanacak. Kampanya süresince, Vestel’in peşin fiyatına taksit uygulamaları da geçerli olacak.

Vestel, 300 milyon TL indirim kampanyası sürerken de televizyon, fırın, çamaşır ve bulaşık makinelerini peşin fiyatına 10 taksit, buzdolabını ise peşin fiyatına 11 taksit seçenekleriyle satışa sunuyor. Vestel’de taksitler 1 yıla kadar uzayabiliyor.

Vestel, tüketicilerine ürünleri kampanya olanaklarından yararlanarak almaları için ön koşul da sunmuyor. Yani, bu kampanyadan yararlanmak için tüketicilerin eski ürünlerini vermeleri ya da ürünlerini almak için beklemeleri gerekmiyor. Hiçbir ön şartı olmayan bu kampanyadan yararlanarak, yeni yıla yeni ürünleriyle girmeleri için tüketicilerin yapmaları gereken tek şey bir Vestel satış noktasına gelmek.

Haberin Devamı

Vestel ürünleri, Türkiye genelindeki yaygın bayilerinde 24 saat açık Müşteri İletişim Merkezi olanakları ve tüketiciye sunduğu 3 yıl ürün garantisi ile satışa sunuluyor. Ayrıca; Vestel Gold Kart, Maximum  Kart ve Worldcard sahipleri Vestel yetkili satıcılarında kart avantajlarından da yararlanabiliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!