Düşme hattında can pazarı

Güncelleme Tarihi:

Düşme hattında can pazarı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2002 01:41

Saat 15.30'da başlayacak maçların en önemlisi Samsun 19 Mayıs Stadı'nda. 34 puanlı iki takımdan Samsunspor ile Antalyaspor'un son kozlarını oynayacağı karşılaşma Lig TV'den naklen yayınlanacak. Maçın hakemi, Ünsal Çimen.

Güngören Belediye Stadı'nda Bülent Uzun yönetimindeki İstanbulspor-Ç.Rizespor karşılaşması da ligde tutunma savaşı veren konuk ekip açısından büyük önem taşıyor. İstanbulspor'un da UEFA şansı bulunyor.

UEFA İÇİN SON BİLET

Atatürk Stadı'ndaki D.Bakırspor-Malatyaspor maçında taraflar az da olsa düşme korkusu yaşıyor. Bu zorlu mücadelenin hakemi ise Erol Ersoy. Diğer üç karşılaşma ise UEFA Kupası'na katılacak dördüncü ve son takımı büyük ölçüde belirleyecek olması bakımından önemli. UEFA vizesi alan Ankaragücü, bu amaç için mücadele eden Denizlispor'u konuk ediyor. 19 Mayıs Stadı'ndaki maçı Reha Biçici yönetecek.

TRABZON AMAÇSIZ

UEFA'yı kovalayan G.Antepspor ise düşmesi kesinleşen Yozgatspor'a konuk olacak. Şehir Stadı'ndaki mücadelenin hakemi Şahin Taşkınsoy. Hiçbir hedefi bulunmayan Trabzospor ise, ligin ikinci yarısındaki çıkışıyla UEFA Kupası potasına giren G.Birliği'ni ağırlıyor. Avni Aker'deki mücadeleyi Kazım Erçakır yönetecek.


DÜŞME HATTINDA SON HAFTA


MALATYA (38)

Samsun (D)

Ç.RİZE (34)

A.Gücü

SAMSUN (34)

Malatya

ANTALYA (34)

İstanbul
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!