Maksim Laila gün sayıyor

Güncelleme Tarihi:

Maksim Laila gün sayıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2002 01:59

İstanbul'da eğlence dünyasının tarihi mekanı Taksim Maksim, Fahrettin Aslan ve Şefik Öztek'in ortaklığında yepyeni bir çehreyle Maksim-Laila olarak hizmete hazır. Yeni çehresinin ilk fotoğraflarını Hürriyet'inyayınladığı Maksim Laila, 31 Ekim geçesi düzenlenecek baloyla açılacak.

Projeyi iki yıl önce Fahrettin Aslan'a götüren Şefik Öztek ise ‘‘Son beş yıldır eğlence sektöründe Beyoğlu'na doğru bir kayma var. Biz kendimize ölçülerimize uygun bir mekan bulamamıştık. Sonra Fahrettin Bey'e teklif götürdük. Kendisi de buna sıcak bakınca unutulmayacak bir mekan yarattık’’ dedi.

Bin kişilik balo için yoğun bir çalışma içinde olan VIP Genel Müdürü Yasemin Pirinççioğlu, hazırlıklarla ilgili fazla açıklamalarda bulunmaktan kaçındı. Pirinççioğlu, ilginç süprizlerden söz ederek ‘‘Burası İstanbul'un en görkemli ve önemli binalarından biri. Türkiye'nin eğlence hayatında bir simge. 31 Ekim gecesi de bu mekana yakışır bir balo düzenleyeceğiz. Tabii bu güne uyarlanmış haliyle’’ dedi.

Fahrettin Aslan'ın Amerika'da Boston Üniversitesi'nde ekonomi öğrenimi gören oğlu Mehmet Aslan da projenin beyin takımı içinde. ‘‘Aslında böyle bir değişimden bundan beş yıl önce babama bahsetmiştim’’ diyen Mehmet Aslan, Maksim Laila projesinin bu değişimin zorunlu kıldığı bir eser olduğunu söyledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!