Nasıl oynadılar?

Güncelleme Tarihi:

Nasıl oynadılar
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 22, 2002 01:49

Baliç: Sağda verimli olamadı

Bayer Leverkusen karşısında ilk kez sağ kanatta oynadı, bu mevkii ona biraz ters geldi. Daha sonra Fatih Terim onu forvetin ortasına aldı. Ancak orada da etkili olamayınca oyundan çıkarıldı.

Sarr: Zamana ihtiyacı var

Fatih Terim ona yer arıyor. İkinci devre defansın sağ kanadında görev alan Senegalli futbolcu, savunmada hatasızdı. Zaman zaman ileri çıkarak, forvetteki arkadaşlarına yardımcı oldu. Gün geçtikçe daha iyi olacağını kanıtladı.

Felipe: İkinci yarıda mükemmel oynadı

Sıkı markaj altında olduğu için önceleri bocaladı, ancak ikinci yarıda gerçek kimliğini sahaya yansıttı. Kazandığı topları iyi kullandı. Şık çalımları ve adrese teslim paslarıyla G.Saray'ın en iyilerinden biriydi.

Duro: Pasları yerini bulmadı

Bayer Leverkusen maçının ikinci yarısında oyuna giren Arnavut futbolcu, orta alanın sol tarafında görev yaptı. İkili mücadelelerde oldukça başarılıydı. Ancak aynı başarıyı top kullanmakta gösteremedi. Çok pas hatası yaptı.

Cihan: Uyum sağlayamadı

İlk 11'de sahaya çıkan genç futbolcu, henüz uyum problemini aşamadığını gösterdi. Savunmaya yönelik aksiyonlarda başarılıydı. Ancak takımı hücuma kalktığında aynı etkinliği gösteremedi. Pasları yerini bulmadı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!