Alpay 3 milyon sterlin

Güncelleme Tarihi:

Alpay 3 milyon sterlin
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2002 01:58

Daily Star gazetesi, teknik direktör Graham Taylor’ın Alpay'ı gözden çıkardığını belirterek, Türk futbolcunun Ocak ayında takımdan gönderileceğini yazdı.

Gitmesini istiyor

M.United'lı R.Johnsen'i de transfer eden Aston Villa, Alpay Özalan'ı gözden çıkardı. Daily Star gazetesi Teknik Direktör Graham Taylor'un takıma uyum sağlamayan Türk futbolcunun Ocak ayında Aston Villa'dan gitmesini istediğini yazdı. Taylor, yıldızının barışmadığı, Alpay'ın gitmesinin iki taraf için de hayırlı olacağına değindi.

Kendisi yarattı

Aston Villa'da son 5 maçta yedeklere bile alınmayan Alpay'ın bu ortamı kendisinin yarattığını belirten Taylor, ‘‘Kulüp onu bu duruma getirmedi. Kendi kendisine yaptı. Hiçbir kulüp şu ana kadar onunla ilgilenmedi, fakat bir takım ona talip olursa, iki taraf için de en hayırlısı olur’’ yorumu yaptı.

İşlerine geliyor

Bu sezondan sonra bir yıllık daha kontratı olan Alpay'ın transferi için 2000 yılında 5.8 milyon sterlin ödeyen Aston Villa'nın bu paranın bir kısmını kurtarmaya çalıştığı öğrenildi. 3 milyon sterlin veren takıma Alpay'ı vermeye hazır A.Villa'nın Türk futbolcuya ödediği 30 bin sterlinlik haftalıktan da kurtulacağı bildirildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!