Taşar'dan G.Antep'e seçim yatırımı

Güncelleme Tarihi:

Taşardan G.Antepe seçim yatırımı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2002 14:49

ANAP'lı Mustafa Taşar'ın başında olduğu Turizm Bakanlığı Gaziantep'te 15 köye park yaptırıyor. Her biri 15 milyar liraya inşa edilecek parklar, toplam 225 milyar liraya malolacak.

Haberin Devamı

ANAP'tan Gaziantep Milletvekili olan Turizm Bakanı Mustafa Taşar, seçimlere iki ay kala Bakanlığı aracılığıyla memleketine 15 park yaptırıyor.

Turizm Bakanlığı, köy tüzel kişiliği adına kayıtlı en az bin metrekare arsa tahsis edilen köylere, tuvaleti ve oturma grubu bulunan park yaptırıyor. 

Gaziantep Turizm Müdürü Mehmet Doğan, Şahinbey,  Şehitkamil ile İslahiye ilçesinde, 15 köye park yapılması için ihale ve proje çalışmalarının tamamlandığını söyledi. 

Parklara erkek ve bayan tuvaletleri, oturma grupları ve çocuk oyunalanları yapılacağını, yeşillendirme kapsamında çim ekileceğini ve ağaç dikileceğini belirten Doğan, ''Köy tüzel kişiliğine ait en az bin metrekare arsa tahsis edilen köylere bu hizmet götürülecek'' dedi. 

Turizm Bakanı Mustafa Taşar'ın, köylerdeki çocukların oyun alanlarına kavuşturulması ve köylülerin çağdaş dinlenme alanlarının yalnız kentlere özgü olacağını düşünmemelerini sağlamak amacıyla bu projeyi uyguladığını kaydeden Doğan, ''Gaziantep'teki parklar ay sonuna doğru hizmete girecek'' diye konuştu. 

Doğan, parkların her birinin ortalama 15 milyar liraya mal olduğunu da sözlerine ekledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!