Yeni bir ikili doğuyor

Güncelleme Tarihi:

Yeni bir ikili doğuyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 2002 00:51

Kınalı Kar dizisinde yeni bir ikili doğdu. Kamera karşısındaki uyumlarıyla dikkat çeken Emrah'la Özlem Conker'in çekimler dışında da samimi davranışları, gizli aşk söylentilerini beraberinde getirdi. Söylentiler üzerine Emrah'ın sevgilisi ünlü manken Asuman Krause, soluğu Bursa'da aldı.

Emrah'ı yakın markaja alan Asuman Krause, setten ayrılmadı. ‘‘Benim bir erkek arkadaşım var. Düzgün giden aile yaşantımın bu tip haberlerle bozulmasını istemiyorum. Eğer böyle haberlerle gündem olacaksam bu işi özel hayatım için bırakırım’’ diyen Özlem Conker'in Asuman Krause'yle tanışmamamak için setten uzaklaşması dikkat çekti. Yönetmenliğini Taner Akvardar'ın yaptığı ve çekimleri Bursa'da Cumalıkızık köyünde gerçekleştirilen ‘‘Kınalı Kar’’ dizisi, yoğun ilgiyle karşılandı. Cumartesi gecesi yüzde 12,6 reyting ve yüzde 33,1 izlenme oranıyla milli maçın ardından en çok izlenen ikinci program oldu. Ayrıca Kanal D, 15,8 izlenme oranıyla tüm günde en çok izlenen kanal oldu.

BİR AŞK HİKAYESİ

Emrah, Özlem Conker ve Nurseli İdiz'in başrollerini paylaştığı dizide, bir zengin çocuğunu canlandırıyor. Annesi Süreyya Hanım'ı ise Nurseli İdiz oynuyor. Emrah'ın zorla evlendirilmek istenen sevgilisi Nazar rolünde ise Özlem Conker kamera karşısına geçiyor. Emrah, ‘‘Üç yıldır dizi yapmıyordum. Bu proje çok farklı ve özel. Hikaye masalımsı bir aşk. İnsanlar diziyi izlerken bu büyük aşkı içlerinde hissediyor. 31 yaşında bir erkek olarak artık olgunlaştım ve oyunculuğumun en verimli çağında olduğumu düşünüyorum. Dizinin sabun köpüğü tarafı yok ve bu bir ekip başarısı’’ dedi. Başak Gürsoy Ajans'ta beş yıl fotomodellik yapan, sayısız dizi ve reklam filminde rol alıp sunuculuk yapan Özlem Conker ise, ‘‘Birtakım iyi duyguları gerçek yaşamda kaybettiğimizi ve dizide bunları seyirciye aktarmaya çalıştığımızı düşünüyorum’’ diye konuştu.

Dedikodular üzerine çekim setine gitti

Sevgilisi Emrah'ın dizideki rol arkadaşı Özlem Conker'le aşk yaşadığı söylentilerinin çıkması, Asuman Krause'nin Bursa'ya gitmesine neden oldu. Ünlü manken, sevgilisi Emrah'ı çekimlerde hiç yalnız bırakmıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!