Kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2002 14:21

Operasyonlar tek platformda
Çalışanlarını, müşterilerini ve iş ortaklarını aynı platform üzerinde iş ve işbirliği yapabilir, iletişim kurabilir hale getirmek amacıyla üretilen WorkCube düşük yatırım maliyetleriyle işletmelere yeni bir kolaylık sunuyor. Müşteri ilişkileri yönetimi, tedarik zinciri yönetimi, back office uygulamaları, çalışan ve partner ilişki yönetimi ve kapsamlı, dinamik web sitesi yönetimi WorkCube´un işletmelere sunduğu çözümler arasında yer alıyor. Tamamen web tabanlı olarak üretilen ve bugüne kadar geliştirilmiş en geniş kapsamlı eBusiness yazılımlarından biri olan WorkCube, Finans, Muhasebe, Satış, Servis, Satınalma, Pazarlama, Müşteri Hizmetleri, İnsan Kaynakları, Üretim ve Dağıtım departmanlarına aynı anda hizmet veriyor.

StratejiMORI
Strateji GfK oluyor
Türkiye´de ProCon GfK adlı şirketi ile faaliyet gösteren dünyanın 6. ve Avrupa´nın 4. büyük araştırma grubu GfK, StratejiMORI´yi satın alarak, liderlik stratejisinde önemli bir adım daha attı. StratejiMORI bundan böyle faaliyetlerini Strateji GfK adı altında sürdürecek. Bu satın alma ile birlikte, İngiliz araştırma şirketi MORI Türkiye pazarından çekilirken, GfK Türkiye sektör lideri konumuna geliyor. Yeni yapılanma içerisinde StratejiMORI Yönetim Kurulu Başkanı Selim Oktar Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev alacak.

e-dönüşüm projesi
İnternet tabanlı kurumsal iş çözümleri sunan SAP´nin KoçSistem ve Koç Topluluğu ile altı yıldır sürdürdüğü çalışmalar e-dönüşüm projesiyle hız kazandı. Koç Topluluğu ve KoçSistem dnyada küresel rekabet ve yeni ekonomi kavramlarının ön plana çıkmasıyla, bu değişimi yakından takip etmek için ´e-dönüşüm projesi´ni başlattı. SAP Türkiye ile imzaladığı anlaşma çerçevesinde tüm grup şirketlerinde mySAP.com ürünlerinin kullanılması kararını aldı. Böylece Türkiye´deki en kapsamlı e-dönüşüm projesi hayata
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!