'Kimse F.Bahçe'den büyük deÄŸildir'

Güncelleme Tarihi:

Kimse F.Bahçeden büyük değildir
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 06, 2003 14:10

Fenerbahçe Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Sadettin Saran, Serhat'ın, kamptan ayrılarak arkadaşlarını yarı yolda bırakmasının yanlış olduğunu söyledi. Her takım gibi Fenerbahçe'de de zaman zaman maddi sıkıntılar olabileceğini ifade eden Saran, "Fenerbahçe, kendisini istemeyeni istemez. Kimse Fenerbahçe'den büyük değildir" dedi.

Saran, Adana Havaalanı'nda düzenlediÄŸi basın toplantısında, kampı terk eden Serhat'ın etik olarak yanlış yaptığını belirtti. Bütün kulüplerde olduÄŸu gibi Fenerbahçe'de de zaman zaman maddi problemler olabileceÄŸini ifade eden Saran, yalnızca Serhat'ın deÄŸil, takımda bazı sporcuların da paralarını alamadığını kaydetti.Â
  Â
Serhat'ın, takım arkadaÅŸlarını yarı yolda bıraktığına iÅŸaret eden Saran, ÅŸunları kaydetti:Â
  Â
''Åžunu herkes iyi bilsin ki, Fenerbahçe'de ÅŸimdiye dek kimsenin parası kalmamıştır, kalmaz da. Bu oyuncumuzla cuma günü yaptığımız görüşmede, çeklerinin hazır olduÄŸunu kendisine ileterek, çekleri  kulüpten alabileceÄŸini söyledik. Hatta Muhasebe Müdürümüz 'istersen bu çekleri Samandıra Tesisleri'ne getirelim' demiÅŸ, ama kendisi kulübe uÄŸrayıp alabileceÄŸini ifade etmiÅŸ. Daha sonra aynı gün akÅŸam 22.30'dan sonra kampı terk etmiÅŸ. Biz Serhat'ın, Fenerbahçe'nin dışında 1-2 arkadaşından görüş alarak, onların etkisinde kalıp bu yola baÅŸvurduÄŸunu tahmin ediyoruz. Yine de Serhat bizim oyuncumuzdur ve bu hareketini gençliÄŸine veriyoruz, bu nedenle kapıları tamamen kapatmıyoruz. Kendisi ile tekrar görüşeceÄŸiz, bu konuları masaya yatıracağız. 'Ben gitmek istiyorum' derse de 'Fenerbahçe kendisini istemeyeni istemez' deyip, Ona arkamızı döneriz. Åžunu herkes iyi bilsin ki, kimse Fenerbahçe'den büyük deÄŸil.''Â
      Â
RÜŞTÜ KONUSU
   Â
Saran, Avrupa'ya transferi gündemde olan Rüştü'nün menajeri ile hem yüz yüze, hem de telefonla görüştüklerini de ifade ederek, ''Bizim düşündüğümüz rakamla onların istediği rakam arasında fark var. Pazartesi günü yönetimde bunu da görüşeceğiz. Rüştü'nün kalmasından yanayız. Ancak, ille de 'Avrupa'ya gitmek isterim' derse, o zaman önünü kapatmayız'' dedi.
  Â
Rüştü'nün dünya çapında kaleci olduğunu artık herkesin bildiğini anlatan Saran, ''Rüştü'yü kaybetmek istemiyoruz. Ama Fenerbahçe'nin de mali durumu ortada. Hiç kimseye, vereceğimiz paraların dışında bir taahhütte bulunmak istemiyoruz. Rüştü ile de anlaşmak için pazartesi günü bir kez daha görüşeceğiz ve yönetim kurulunda karara bağlayacağız'' diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!