VICTORIA MUHTEŞEM BİR ANNE

Güncelleme Tarihi:

VICTORIA MUHTEŞEM BİR ANNE
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2011 09:33

Haberin Devamı

Victoria muhteşem bir anne

spot
----
David Beckham, Los Angeles’ta Hello! dergisine konuştu. İngiliz futbolcu, 12 yıldır evli olduğu eşi Victoria’ yı, çocuklarıyla bağını ve gelecekten beklentilerini anlattı.

yazı
----

 


İki aylık kızınız Harper Seven’a vurulmuş gibisiniz...



- Tamamen öyle.


Bebeklerin kendilerine has, inanılmaz bir kokuları oluyor. Harper’ın da öyle mi?



- Hiçbir şey bir bebeğin kokusuyla karşılaştırılamaz. Hiç kimse bu kokuyu yeniden yaratamaz. Bu, dünyadaki en güzel şey. Harper sabahları erkenden uyanıyor ve inanılmaz güzel kokuyor. Onunla ilgili olan her şey inanılmaz zaten. Onun yaptığı her şey -ağzını hareket ettirişi, ağlaması, gülümsemesi- tamamen bir kız çocuğunu andırıyor ve ben buna hiç alışkın değilim. Onun yaptığı en basit şeyleri bile izlemek, benim için dünyadaki en harika şey.

 

 

Haberin Devamı

Kokudan bahsetmişken, yedinci parfümünüz “Coty-Homme by David Beckham” piyasaya çıktı...



- Yedi, benim şanslı numaram... Yedinci parfümüm de hem çok taze hem de çok maskulen. Benim sevdiğim şeyleri içeriyor. Çocuklara birer tester verdim; çünkü onlar çok dürüst oluyorlar, nefret de etseler söylüyorlar. Çocukların çok seveceği kesin, ki bu benim için çok önemli bir bilgi.


Hangi parfümünüzü nerede kullanıyorsunuz?



- Şu sıralar hep bu parfümü kullanıyorum. Bir parfüm yaptığım zaman, her yerde kullanılabilecek olmasına özen gösteriyorum. Ayrıca tüm gün kullanılabilecek bir parfüm olmalı.

 


Hangi koku size eşiniz Victoria’yı anımsatıyor?



- Victoria her zaman çok doğal bir kokuya sahiptir. Victoria’nın harika bir kokusu vardır ve hiçbir şey kullanmasına gerek kalmaz.


Sizin ilginizi çeken kokular hangileri?



- Tamamen doğal kokular. Mesela asansördeyken içeri girip ortamın tüm kokusunu değiştiren kadınların kullandığı gibi ağır parfümlerden hiç hoşlanmıyorum. Çok ağır, güçlü ya da misk kokularını sevmiyorum, çünkü insanın boğazına yapışıyor. Narenciye özlü esanslardan hoşlanıyorum. Kendi parfümümü kullanıyorum ama çok beğendiğim kadın parfümleri de var tabii ki...

 

 

Haberin Devamı

EVİMİZ ARTIK PEMBE RENKTE

Şu an evinizde çok fazla feminen enerji olmalı...



- Evimiz, Victoria sayesinde oldukça feminen bir enerjiye sahip olsa da çocuklar bunu değiştirmeye çalışıyorlardı. Harper’ın gelişiyle birlikte evde minicik elbiseler, minicik çoraplar olmaya başladı. Bu inanılmaz güzel bir şey. Pembe bir yer oldu evimiz sanki. Bence pembe ve lila, bu yılın rengi.


Harper’ın, erkek çocuklarınızın bebekliklerinden nasıl bir farkı var?



- Öncelikle çok daha fazla uyuyor. Brooklyn ilk yılında neredeyse hiç uyumuyordu. Romeo ve Cruz da uykucu değillerdi, pek iyi uyumazlardı. Harper ise 23.00’ten sabah 07.00’ye kadar deliksiz uyuyor. İki aylık bir bebek için bu inanılmaz bir şey.

 

 

Haberin Devamı

Onunla daha farklı neler yaşıyorsunuz?



- Victoria, ona hamileyken çok sakindi. Kız bebek olacağını oradan anladık zaten. Victoria her konuda çok sakindir ve Harper’ın gelişiyle daha da sakin oldu. Harper çok feminen bir bebek, daha önce hiç böyle bir şey görmemiştim. Bir kız çocuğu için tüm bunlar normal şeyler mi, değil mi bilmiyorum. Çok nazik, narin bir yapısı var. Ellerini hareket ettirişi, gülüşü, inanılmaz...


Çocuklarınızla çok fazla zaman geçiriyorsunuz, baba ve üç oğul çok iyi anlaşıyor gibisiniz...



- Çocuklarımla zaman geçirmeyi çok seviyorum. Aileye yeni bir bebek geldiğinde, diğerlerinin kendilerini dışlanmış hissetmemelerine özen göstermek çok önemli. Bu yüzden oğullarımla birlikte zaman geçirmek için önemli ve hassas bir karar aldık, buna çok dikkat ediyoruz. Victoria elbette Harper doğduğundan beri onunla çok fazla ilgileniyor ve vakit geçiriyor, aksi mümkün olamaz zaten. Çocuklarımızın tüm ihtiyaçlarıyla da bire bir ilgileniyor ve onları asla ihmal etmiyor. Ben onları Disneyland’e ve sörf yapmaya götürdüm. Malibu’dayken, onlarla denizde çok fazla vakit geçirdik. Hepsiyle zaman geçirmeye bayılıyorum.

 

 

Haberin Devamı

OĞULLARIM, HARPER İÇİN KAVGA EDİYOR

Harper hastaneden geldiğinde, oğullarınıza hediye aldınız mı?



- Onlar için iPod’a bir liste hazırladım. Harper’ın doğumunda, Stevie Wonder’ın “Isn’t She Lovely?” şarkısı çalıyordu. Harper’ın bazı fotoğraflarını iPod’larına yükledim. Harika bir hediye olduğunu düşündüler.


Herhangi bir kıskançlık belirtisi var mı?

- Harper’la ilgili bir an bile öyle bir şey yaşanmadı. Sadece bir karışıklık var. O da kendi aralarında... Problem şu ki, hangisinin Harper’ı kucağına alacağıyla ilgili kavga ediyorlar.


Harper’a karşı çok korumacılar yani?



- İnanılmaz derecede hem de. Herhangi biri eve gelip onu kucağına almak istese, hijyenik olup olmadıklarını soruyorlar. “Buraya gelmeden önce neredeydiniz? Elleriniz temiz olmak zorunda” diyorlar.


Haberin Devamı

Harper, Avrupa sınırları dışında doğan tek çocuğunuz. Onun da İngiliz kökenlerine bağlı olmasını istiyor musunuz?



- Amerika’da doğdu ve bununla gurur duyuyoruz. Ancak o da tıpkı Victoria, ben ve diğer çocuklarımız kadar İngiliz kökenlerine bağlı olacak, bundan eminiz. Cruz, İspanya’da doğdu ve sürekli, “Ben İspanyol’um” diye dolaşıyordu etrafta. Ben de onu yanıma çağırıp, “Öyle mi? Madem İspanyol’sun, İspanyolca bir kelime söyle öyleyse” dedim. Kulağıma eğilip İspanyolca bir şeyler fısıldadığında çok şaşırmıştım. “İnanamıyorum, nereden öğrendim!” demiştim.

kutu
----


VICTORIA’YI BUNDAN DAHA FAZLA SEVEMEM

Victoria, bir anne olarak nasıl?



- Muhteşem bir anne. Çocuklarıyla ilgili olan her şeyi çok seviyor. Bana göre o dünyanın en harika annesi. Ne kadar yoğun olursak olalım, ikimiz için de ilk sırada her zaman çocuklarımız vardır. Hiçbir şey onlardan daha önemli olamaz. İşle ilgili her şey çocuklardan sonra gelir. Victoria’nın önceliği de her zaman onlardır.


Onunla gurur duyuyor olmalısınız...



- Moda dünyasında, kendi adıyla çok başarılı bir marka haline geldi. Dürüst olmam gerekirse, bunu nasıl başardığıyla ilgili hiçbir fikrim yok. Bir kadın nasıl oluyor da dokuz aylık hamilelik ve doğum sürecinin ardından markasıyla ilgili bu denli başarılı oluyor, hatta hamilelik öncesinden daha da başarılı oluyor bunu anlayamıyorum.


 

Bu da ona daha da âşık olmanızı sağlıyordur?



- Onu bundan daha fazla sevemem...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!