Victoria Beckham'ın pozu Instagram'a damga vurdu

Güncelleme Tarihi:

Victoria Beckhamın pozu Instagrama damga vurdu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2016 09:56

Son birkaç gündür kocası David Beckham'dan boanacağına dair söylentilerle gündeme gelen Victoria Beckham, Instagram paylaşımıyla olay yarattı.

Haberin Devamı

41 yaşındaki Beckham üzerinde siyah bir pantolon etek ve ince topuklu ayakkabılarıyla bir koltuğa uzanıp tırnaklarını törpülerken çekilen pozunu takipçileriyle paylaştı.

Ama bu pozun bunca konuşulmasının nedeni Beckham'ın üzerindekiler değildi. Bu pozun gündem yaratan yanı bacak esnetme egzersizi yaparken çektirmiş olmasıydı.

Beckham pozunu aldığı bale derslerinin işe yaradığını not düşerek paylaştı.Beckham'ın pozu kısa sürede yüzbinlerce kişi tarafından beğenildi.

Victoria Beckhamın pozu Instagrama damga vurdu

Bir süre önce Beckham çifti hem ekonomik hem de ailevi ilişkileri nedeniyle gündemde.

Victoria Beckham'ı iflastan David Beckham kurtardıKendisini şöhrete kavuşturan Spice Girls grubundan ayrıldıktan sonra moda tasarımcılığına yönelen Victoria Beckham mali açıdan zor günler geçiriyor.

Haberin Devamı

Victoria Beckham'ın kendi adını taşıyan moda şirketi geçen yılı 3, 8 milyon sterlin zararla kapattı. Zor bir dönem geçiren Victoria Beckham'a yardım elini kocası David Beckham uzattı.

Victoria Beckhamın pozu Instagrama damga vurdu

Eski futbolcu David Beckham, karısının şirketine 5.2 milyon sterlin aktararak dar boğazdan kurtardı.

Dört çocuklu Beckham çiftinin toplam serveti 470 milyon sterlin. David Beckham futbolu bıraktıktan sonra kazancı daha da arttı. Yeşil sahaların eski yıldızı moda ve iş sektöründe faaliyet gösteriyor. Yıllık geliri ise 50 milyon sterlin.

Victoria Beckham ve David Beckham geçen hafta da boşanacaklarına ilişkin haberlerle gündeme gelmişti.

Victoria Beckhamın pozu Instagrama damga vurdu

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!