Victor Valdes'ten Beşiktaş'a büyük öfke!

Güncelleme Tarihi:

Victor Valdesten Beşiktaşa büyük öfke
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2015 07:54

Beşiktaş'ın, her konuda anlaşma sağlayıp, son anda transferinden vazgeçtiği İspanyol kaleci Victor Valdes, siyah beyazlı yönetime ateş püskürdü.

Haberin Devamı

Barcelona'dan ayrıldıktan sonra Manchester United ile anlaşan, ancak İngiliz kulübünde beklediği şansı bulamayan kaleci Victor Valdes, İspanya basınına Beşiktaş yönetimi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Siyah beyazlı yöneticilerle her konuda anlaşıp anlaşmaya vardığını, ancak transferinden son anda vazgeçildiğini ifade eden tecrübeli kaleci, "Beni ortada bıraktılar" diye ateş püskürdü.

Valdes, Beşiktaş yönetimiyle sözlü olarak anlaşma sağladığını belirterek, siyah beyazlılara söz verdiği için başka kulüplerden gelen teklifleri geri çevirdiğini, bu yüzden de zor durumda kaldığını söyledi.

İspanyol basını ise Valdes'in, İstanbul'a hareket etmek için hazırlanan uçağın merdivenlerinden geri döndürüldüğünü yazdı.

Haberde, Victor Valdes'in Beşiktaş'ın daha önce anlaşmaya vardığı bazı maddelerde değişiklik yapmak istemesi üzerine sözleşmenin imzalanamadığına da dikkat çekildi.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!