Veysi Kaynak, Kahramanmaraş'ta açılışlara katıldı

Güncelleme Tarihi:

Veysi Kaynak, Kahramanmaraşta açılışlara katıldı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2017 14:34

Veysi Kaynak, Kahramanmaraş'ta açılışlara katıldı

Haberin Devamı

Ömer KOÇ/ KAHRAMANMARAŞ, (DHA) - BAŞBAKAN Yardımcısı Veysi Kaynak, Kahramanmaraş'ta mobilya mağazası ile özel yaşlı bakım merkezinin açılışını yaptı.
Hürriyet Mahallesi Şeyh Edebali Caddesi'ndeki Merkez Consept Mobilya Mağazası'na giden Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak'a, Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Ak Parti İl Başkanı Ahmet Özdemir, Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Degbici eşlik etti. Tekbirler getirilerek kurban kesilmesinin ardından Kaynak, beraberindekilerle açılış kurdelesini kesti. 
Mağazayı gezip sahipleri Furkan Demir ile Mustafa Yıldızlı'ya hayırlı olsun dileklerinde bulunan Kaynak, daha sonra Necip Fazıl Şehir Hastanesi yanındaki Özel Çınar Konağı Yaşlı Bakım Merkezi'ne geçti. Ruhsal ve bedensel engellilere otel konforunda hizmet verecek olan 144 yataklı merkezin açılışını yaşlılarla birlikte yapan Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, daha sonra odaları gezdi. Kaynak, merkezi açan doktorlardan bilgi aldı.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!