Vestel'den Star Wars temalı ürünler

Güncelleme Tarihi:

Vestelden Star Wars temalı ürünler
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2016 11:25

Vestel, geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü Star Wars ailesine yeni ürünler ekledi. Star Wars Güç Uyanıyor filmi ile birlikte tüketiciye sunulan ve büyük ilgi gören temalı ürünlere yenilerini ekleyen Vestel, tarafını seçmek isteyen Star Wars tutkunlarını bekliyor.

Haberin Devamı

Star Wars temalı Vestel ürünleri ailesine yeni katılan Star Wars E3100 R/K Ekmek Kızartma Makinesi, ekmeğini kızartmak isteyenler için 7 kademeli ayar seçeneği sunuyor. Isıtma ve buz çözme fonksiyonları da bulunan Star Wars E3100 R/K Ekmek Kızartma Makinesi’nin iki farklı tema ile satışta.

Vestelden Star Wars temalı ürünler
Vestel’in Star Wars temalı ürünler grubuna eklediği bir diğer ürün K3100 Inox Kahve Makinesi, 12 fincan kapasiteli cam kahve karafı ile kalabalık ailelere yönelik bir ürün. Paslanmaz çelik gövdeli Star Wars K3100 Inox Kahve Makinesi, özel sıcak tutma plakası sayesinde 2 saate kadar kahve keyfi sunuyor. 

Haberin Devamı

Vestel formunu korumak isteyen Star Wars tutkunları için de Mix&Go Blender bulunuyor. Aydınlık tarafı seçip taze meyve ve sebze suları, özel karışımlar hazırlamak isteyenler için Star Wars temalı Vestel Mix&Go’lar da raflardaki yerini almış durumda.

Vestelden Star Wars temalı ürünler

Vestel SAGA 22FA7100 LED TV, çerçeve tasarımının yanında ışın kılıcından ilham alınarak tasarlanan televizyon kumandası ile de Star Wars hayranlarına hitap ediyor. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!