Vestel, Çek yıldız Zelenka'yı renklerine bağladı

Güncelleme Tarihi:

Vestel, Çek yıldız Zelenkayı renklerine bağladı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2006 14:34

Vestel Manisaspor, uzun süredir peşinde olduğu Çek Milli Takımı'nın ve Sparta Prag'ın yıldız futbolcusu Lukas Zelenka'yı renklerine bağladı.

İsmi sezon başında da gündeme gelen ve Türk sporseverlerin Fenerbahçe-Sparta Prag maçlarında da yakından tanıma fırsatı bulduğu tecrübeli futbolcu, bugün Manisa'da 4.5 yıllık sözleşmeye imza attı. Türkiye'de beklediğinden fazla ilgi gördüğünü belirten Çek futbolcu, “Beni buraya Ersun Yanal ve Vestel faktörü getirdi. Türkiye süper bir Zelenka izleyecek. Vestel Manisaspor'un ilk 5 hedefine ulaşması için elimden geleni yapacağım” dedi.

Daha önce, “2006'da yılın transferlerini biz yapacağız” dediğini hatırlatan Başkan Haluk Çubukçu ise, önümüzdeki günlerde iki süper yabancı daha alacaklarını belirterek şunları söyledi:  “Bence Zelenka bu sezon Türkiye'ye gelen en iyi yabancı futbolcu. Sparta Prag'da 7 numaralı formayı giyiyordu, burada ise 77 numaralı formayla mücadele edecek. Vestel Manisaspor ikinci yarının en flaş ekibi olacak.”

Öte yandan her konuda anlaştıkları Slovak Holosko'nun transferinde bazı pürüzler çıktığını açıklayan İdari Menajer Mustafa Turgat, “Holosko ile imza aşamasına geldik. Ancak Slovak Milli Takım Teknik Direktörü Dusan Galis, Türkiye-İsviçre maçında yaşanan olayları hatırlatarak bu oyuncuya Türkiye'ye gitmemesini söylemiş. O yüzden tereddüt ediyordu. Ama Zelenka'nın transferiyle bu sorunun çözeleceğini umuyoruz” diye konuştu..
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!